Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
Много хора казват че за първото впечатление едно от най-важните неща е външният вид.Ако някои не ви впечатли чак толкова външно опитвате ли се да го/я опознаете? Давате ли му/и шанс или щом не ви е грабнал/а от веднага няма никакъв шанс с вас.
Дори и да не ме впечатлил чак толкова външно, ако въпросният човек ми допада като характер и държание, и ако има интерес към мен защо да не му дам шанс да ме опознае.

Ако имате право на избор между празноглав/а красавец/красавица и човек,който е доста по обикновен,но по интелигентен поне според вашите разбирания кой бите избрали?Ами ако към първите има бонус и повече финансови средства?
Зависи от човека и от това как се чувстваш с него, но бих предпочела този с който имам повече теми за разговори и общи интереси.

Бихте ли направили компромис с възрастта.Например ако имате избор между момче/момиче по близо до вашите години, с което обаче някакси разговора трудно върви и доста по-малко момче/момиче, с което обаче се разбирате перфектно кой ще изберете?
Разбира се, че бих стига да не е прекалено голяма разликата.