- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По дрехите посрещат, а по ума изпращат.
Ако някои не ви впечатли чак толкова външно опитвате ли се да го/я опознаете? Да. Още повече, че не държа толкова на външния вид. Но на момченце с изскубани веждички и гелосана косичка в стил гибон едва ли ще проговоря. Примерно. Както и на мадами с правоъгълни коси.
Давате ли му/и шанс или щом не ви е грабнал/а от веднага няма никакъв шанс с вас. Както казах зависи. Не всички са родени като гръцки богове, но към умишлено загрозяващи се едва ли ще проявя някакъв интерес.
Ако имате право на избор между празноглав/а красавец/красавица и човек,който е доста по обикновен,но по интелигентен поне според вашите разбирания кой бихте избрали? Абсолютно никакъв шанс няма да имам някакви по-близки взаимоотношения с човек без капка мозък.
Ами ако към първите има бонус и повече финансови средства? Зависи от финансовите средства. Ако някой е на 22-23 и се е уредил към момента да има добри пари и хубава работа естествено, че ще ме респектира. Но иначе някой пикльо/пикла, които само се перчат с парите на мама и тате - просто няма шанс. Дори напротив, това определено би ме отблъснало от един човек.
Бихте ли направили компромис с възрастта.Например ако имате избор между момче/момиче по близо до вашите години, с което обаче някакси разговора трудно върви и доста по-малко момче/момиче, с което обаче се разбирате перфектно кой ще изберете? Аз от малка винаги съм дружала с по-големи и съответно всичките ми приятели са по-големи от мен. С по-малки наистина ми е трудно да намеря тема за разговор. Особено сега на моята възраст само изпити и университети са ми в главата, а на 2-3 години по-малките от мен това им е много далече в момента. С по-малък не знам дали бих излизала... не ми се е налагало да го мисля. Може би наистина нямаме общи интереси. Например на 14-годишните на всички им се чувствам като кака. (че то аз съм си, май xD)
До какви години приемате разликата между вас нагоре и надолу ако си допадате по характер?Въпросът е и към двата пола. 3 нагоре и 1 надолу. Ориентировъчно. Естествено тези неща не са константа и тепърва усещам, че ще се променят с годините. Естествено напълно включвам и вероятността да има индивиди и с 5 години по-големи от мен, които да са още на нивото на 12-годишен, ама случват се тези неща.
А който вика, че парите нямат значение е или будала, или лъжец.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en