Не винаги съм била права в първото си впечатление. А от това изречение се подразбира, че макар на пръв поглед да не ми е допаднал или ми е направил лошо впечатление, давам си шанс (и на него) за опознаването. Макар, че в 95% от случаите съм права в първото си впечатление.

За нищо на света не бих се занимавал с празноглавец, каквито и други качества да притежава. Красотата е до едно време , а и дори и да изключим това, всеки си има някакъв чар, с който да привлича хората. Следователно ми остава да избера другата опция.

Или пък щом разговорите не вървят, мълчим през цялото време и ни е безинтересно - няма и смисъл да се занимаваме и да мислим за нещо по - сериозно, независимо дали е красив, близо на моите годинки или с финансова възможност. Щом няма съвпадение на характерите - каквото и друго да има, не е достатъчно, за да се поддържа една сериозна връзка.

Бих допуснала най - много 4 години разлика. С по - малко момче от мен надали някога бих се захванала, бих се позамислила, ако е с една годинка разликата и мисли наистина по - зряло от връстниците си.