Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
Тези дни нещо ме е напънало да пускам теми тук.Просто ей така...за да си поразсъждаваме и да виждам чуждите мнения за нещата.Не че аз се нуждая от някаква помощ

Та да ви питам и момчета и момичета и мъже и жени.
Много хора казват че за първото впечатление едно от най-важните неща е външният вид.Ако някои не ви впечатли чак толкова външно опитвате ли се да го/я опознаете? Давате ли му/и шанс или щом не ви е грабнал/а от веднага няма никакъв шанс с вас.
- Да... има много интересни хора. Принципно ми е готино да общувам с различни хора и да погледна нещата и през тяхна гледна точка. Но примерно някоя мъжка кифла, по-женствена и от мен няма да искам да опозная ;д такъв тип хора нямат с какво да ме грабнат.

Ако имате право на избор между празноглав/а красавец/красавица и човек,който е доста по обикновен,но по интелигентен поне според вашите разбирания кой бите избрали?Ами ако към първите има бонус и повече финансови средства?
- като че ли никога не съм си падала по красавци... колкото да си изплакна очите може, но някак си за друго не съм много сигурна.. а за финансовите средства не се впечатлявам, нека си ги има стига да не ми ги навира в лицето (да не натяква)

Бихте ли направили компромис с възрастта.Например ако имате избор между момче/момиче по близо до вашите години, с което обаче някакси разговора трудно върви и доста по-малко момче/момиче, с което обаче се разбирате перфектно кой ще изберете? До какви години приемате разликата между вас нагоре и надолу ако си допадате по характер?Въпросът е и към двата пола.
- Да, бих направила компромис. Вече наистина се убедих, че възрастта няма особено значение. Както може един 25 годишен мъж да се държи като загорял пубер, така може и някой 15-16 годишен да се държи по-зряло. Бих избрала по-малкото момче, щом се разбираме перфектно... друг е въпросът дали ще го погледна като нещо повече от приятел.

А случвало ли ви се е понякога на пръв поглед един човек да не ви се види толкова красив,но като го опознаете всъщност да ви се стори доста по красив външно от първоначалното впечатление или пък обратното?
(това на мен специално ми се е случвало много пъти )
- да, доста пъти ми се е случвало, дори с хора, които в момента са ми много близки... може би просто свикваш с чертите на човека или ддз. ;д
мдамммм днес ми е инт да отг на въпроси ;д