.
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Threaded View

Ако някои не ви впечатли чак толкова външно опитвате ли се да го/я опознаете? Давате ли му/и шанс или щом не ви е грабнал/а от веднага няма никакъв шанс с вас? Ами ако не ме е впечатлил какъв шанс да му давам? Аз под външен вид не разбирам само красота, ами като цяло подържаност, хигиена, начин на обличане и така нататък. Ако е някъв запуснат примерно еми няма шанс...
    Ако имате право на избор между празноглав/а красавец/красавица и човек,който е доста по обикновен,но по интелигентен поне според вашите разбирания кой бите избрали?Ами ако към първите има бонус и повече финансови средства?Разбира се, че бих избрала интелигентния... за какво ми е красив празноглавец? Не искам красива вещ, с която да се разхождам по улицата, а умно момче, с което да си имаме общи теми, общи интереси и тн. А и не държа гаджето ми да е "красавец" макар и да е относителна красотата. А относно парите.. пак не, мерси... Красив+празноглав+богат пак няма да ми се стори по-привлекателен...
    Бихте ли направили компромис с възрастта? Дам
    Например ако имате избор между момче/момиче по близо до вашите години, с което обаче някакси разговора трудно върви и доста по-малко момче/момиче, с което обаче се разбирате перфектно кой ще изберете? Сигурно нито единия.. щом не можем да си говорим значи не е за мен. А с по-малък... не знам.. не ми се получават нещата дори с връстниците, кво да кажа за по-малък... винаги съм харесвала по-големи момчета и винаги по-големи са ме харесвали мен.
    До какви години приемате разликата между вас нагоре и надолу ако си допадате по характер? Надолу на дали. Нагоре... не знам... аз съм на 19.. допадала съм си и си 30годишни... относително е.
    А случвало ли ви се е понякога на пръв поглед един човек да не ви се види толкова красив,но като го опознаете всъщност да ви се стори доста по красив външно от първоначалното впечатление или пък обратното?Принципно доста държа на първото си впечатление... но не държа толкова на красотата както казах...
    Последно редактирано от marilyn : 04-21-2012 на 15:46
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си