.
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Threaded View

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Ако някои не ви впечатли чак толкова външно опитвате ли се да го/я опознаете? Давате ли му/и шанс или щом не ви е грабнал/а от веднага няма никакъв шанс с вас.
    Аз като срещна нов човек, да не би да го поставям в графата проекто-гадже? Т.е. да , опитвам се да го опозная, защото
    това е нормалното човешко поведение при наличието на нова персона в комуникацията ти.

Ако имате право на избор между празноглав/а красавец/красавица и човек,който е доста по обикновен,но по интелигентен поне според вашите разбирания кой бихте избрали?
    Това с единствените 2 крайни алтернативи рядко го има в живота и е подходящо за вицове, загадки и разтягане на локуми. Ще си търся такъв, който има и от двете. Simple as that.

Ами ако към първите има бонус и повече финансови средства?
    Твърдо заявявам, че не съм меркантилна по никакъв начин. Не обичам да ми плащат сметки, не обичам подаръци ей така, за да се покажеш колко много държиш на половинката, видиш ли. Облагите от паричните средства на другия за допустими, когато се появи дете. Това е моето виждане.

А случвало ли ви се е понякога на пръв поглед един човек да не ви се види толкова красив,но като го опознаете всъщност да ви се стори доста по красив външно от първоначалното впечатление или пък обратното?
    Не, разделям нещата доста успешно. Дори да съм с човек, който не ме привлича и не смятам за красив (което е силна дума и непрвилно употребявана за щяло и нещяло), ще съм наясно с това. Т.е. 'любовта е сляпа' при мен не важи. Аз пак ще си го обичам, но няма да си правя илюзии, че се е превърнал в красивия лебед.

За възрастта.. Еми предпочитанията се менят с годините ми естествено. Сега дори разлика от 7-8-9 години е допустима (на 20 съм). За по- малък- 1-2 може би, защото те на 17-16 и надолу са идиотчета повечето. Когато стана на 35, разлика от 20 години няма да е толкова фрапантна, но не я приемам. Ако ще и на 100 да съм, не бих легнала с човек, който може да ми е баща.

Цитирай Първоначално написано от Starless Виж мнението
    Ами ако към първите има бонус и повече финансови средства? Ситуацията не се променя. Щом е глупав, едва ли са негови, по-скоро на родителите му.
    тук много грешиш, в Б-я сме
    Последно редактирано от therichbitch : 04-21-2012 на 19:37

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си