.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Hybrid View

Banned Супер фен

ЗАРКО! ЗАРКО! ЗАРКО! МОЛЯ ТИ СЕ! :С

Ако си ми взел телефона/телефонът ми е останал в теб, много ти се моля, ама много, да ми го върнеш. Щото някак си е готино да имам телефон, а ти вече си имаш и.. Де да знам, тряа и двамата да имаме по един телефон, такаче съдя, че не би трябвало да ти тряа. Смисъл, ако искаш го задръж, през кура ми е за телефона, но поне ми върни СИМ картата.

Не мисля, че може да е някъде другаде, така че...

Banned Супер фен
    Е, естествено може и да греша, обаче последно го видях в теб.

Banned Супер фен
    А някой, мили мои прятели, иска ли да му/ми звънне да го пита? Някак си и аз бих го направила, но...Нямам телефон.

Banned Супер фен
    Тая тема с'я искам да седи най-отгоре, щото иначе не вярвам да ми се изясни нещо.

Banned Супер фен
    Така, аз си искам телефона (кур за телефона, искам си сим картата, заради смсите), почвам разследването. Звънях сто пъти, никой не ми го вдига. Начи, с'я остава само да ходя навсякъде, където вчера съм била. Опитах по лесният начин, но щом не става няма к'во. На Зарко телефона му го нямам, ако някой успее да ми го даде в близките 10 минутки ще ме улесни значително и ще ми спести една разходка из София. ;д

Евок, довечера ще ти пиша един ЛС, но няма нищо особено.

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Моите най - искрени съболезнования !!!1
    Creative Technologie

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ohluv Виж мнението
    Моите най - искрени съболезнования !!!1
    Подобно и на теб.

Хуу, не давайте шибания телефон, ще си отида до вкъщи, ще го намеря, ще звънна и...Каквато сабя покаже. Дано е в него, иначе ще е по-кофти. Ама, ако беше у някой друг нямаше сим картата да е в него и да мога да звъня.

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Светлюшка е на училище, образова се

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    Светлюшка е на училище, образова се
    Не мисля, че говорим за един и същи човек.

Град
    Пловдив
    Аз говоря за WAX

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    що ни навиращш в очите че се срещате и той те краде докато му blowjob правиш
    6б3З10

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от bootyboy Виж мнението
    що ни навиращш в очите че се срещате и той те краде докато му blowjob правиш
    А Румито на теб прави ли ти

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    ➀➁➂➃➄➏➆➇➒➉
    6б3З10

Мега фен Аватара на Concussion
    Звъннах на този номер, но никой не ми вдига... Дано си го намериш скоро!

Banned Супер фен
    Така, първо ме е много яд, че го намерих само, за да не мога да си го взема, но...Поне се успокоих.

Сега вече мога да ви обясня, като бял човек, защо оревах светът за шибаният телефон. СМСите и контактите. Едни от най-милите и скъпите ми СМСи са там, а единственият ми контакт на някои хора е телефонен номер.И някои снимки, които, ако не са на картата с в телефона. И уж днес тряаше от даскало да ми звъннат, ама т'ва ще го преживея, макар, че пак оплесках нещата. Пък и трябваше да знам къде е телефонът все пак.Щото, примерно, ако е Зарко аз не знам той кога си заминава.

Сега, слушайте вълнуващата част. Видях се първо с приятеля си, да звънне той. Никой не вдига, той ме посъветва да пиша пак във форума, да искам Зарковия номер и да проверя темата. Кур. Сетих се, че той ми беше давал своят номер в скайп. Гледам на компютъра на Даниелчо хронологията - кур. Викам си, че остава да е само на моят. Прибрах се, гледах - кур. Сетих се, че може да сме си писали от компютъра на еди-кой си, пиша му, логва ми се в скайпа от неговият компютър-кур.
    Търсех си нещо в чантата и забелязах, че ципът ми е скъсан. А вчера при бакшиша к'во ли не ми падна. То, аз носех една дървена лъжица на която пише 'мафия' (не питайте, а т'ва е много малоумно - да взема тъпата лъжица, но да си забравя телефона :Д), чадър и к'во ли още не. Нямах огънче тогава, исках от бакшиша, той вика, като слезна, щото не се пушело вътре. И тогава аз докато си намеря цигарите всичко може да е паднало в тъмното.
    Звъня на фирмата (?) на таксито, добре, че тоя човек се казваше Иван Иванов и го запомних, казвам от къде, до къде и в колко ме е возил - кур. Но много съмнително ми отговориха, така че си останах с подозренията.
    Даниелчо вика направ да отида там, където ходихме с Зарко, щото не се знае той кога си тръгва, пък и ако не беше в него ставаше сложно.
    Отидохме, жената беше много отзивчива, звъннах си от на Даниелчо телефона и АЛЕЛУЯ! Чухме го!
    И жената вика, че няма как да ми го даде...Хахахахахха!
    Оставих й тел. номер и с'я всичко зависи от Зарковата воля. Ако трябва ще отида пак там, да не се разкарва. Просто си искам телефона.
    После си продължих денят, беше готино. И така, Уотсъни, случаят е затворен.

Благодаря ви изключително много за подкрепата и съдействието. Обещавам по един СМС с благодарности на всички, които са ми звъняли! (Когато Зарко ми върне телефона) <3

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    АХАХХАА гномо педал си наско.
    Зарко ти е гепил телефона, така ли

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    АХАХХАА гномо педал си наско.
    Зарко ти е гепил телефона, така ли
    Буахахахаха! Да, точно така. Щото много му е притрябвал телефона ми. Той е от диаманти, поръсен със сълзи от еднорози и направен от елфи с голями пишки, така че всеки иска да го гепи. Ако някой иска да краде аз съм човекът, БожиятБилГейтс.

Banned Супер фен
    А, манете, че Зарко ми е откраднал телефона, мачока веднъж ми открадна хладилника.

Чакам те де :Д

кога ще пускаме тема за чичкото от подлеза?
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от StringTheoryPracticist Виж мнението
    Чакам те де :Д

кога ще пускаме тема за чичкото от подлеза?
    Много е зaбавен.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Eхх Илко, Илкоооо пак си недоразбрал значи

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Иссклйочитилно мноу се радвами за тьеб милу другарчи !!1
    Creative Technologie

Banned Супер фен
    Благодаря на Зарко, че ми върна телефона и за моргата, и за убийствата, и некрофилията, и кръвосмешението, и еднорозите.
    (Благодаря на Пловдивските травестити с големи пишки за курабийките.
    И благодаря на мама, че е отгледала такова умно и красиво дете, като мен.
    И благодаря на създателите на Сънчо и Грижовните мечета за анимациите, които ми помогнаха да достигна сексуален ренесасн.)

Бтв, глоби, кой е твоят номер да си го запиша? Смисъл много е важно. Може да правим телефонен секс.

Между другото, Зарко, вчера беше много интересно, тряаше да останеш още. Те си имаха мазе, където ходят да слушат Пайнер и мастурбират един пред друг. Дейба, нямаше такива филмари просто.
    Последно редактирано от БожиятАгнец : 04-20-2012 на 09:26

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив

лол :Д ще ти пиша на лично за това, както и за снимките и клипчето
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си