Днес беше денят на мечтите ми. Защото беше мързелив. Ах, този мързел.
Изтеглих си да гледам Kidulthood, но после осъзнах, че съм го гледала. Много плаках на този филм. Отразяваше тогавашната ми реалност. Бях сред такива хора. И се случваха подобни неща.Беше много тъжно. Радвам се, че въпреки всичко бях с друг акъл тогава и имах огромен късмет, иначе щях да преживея и много по-лоши неща.
Искам да съм напълно откровена с вас. За всичко. По-скоро искам да го искам. Сега го правя, защото трябва. Защото, ако има нещо, което не мога да споделя тук значи съм лош човек. Няма значение... После ще ви кажа.
Сънувах нещо ужасно странно. Цял ден го разгиравам в главата си и не мога да си го обянся.
Влизам в една огрооомна стара зала. Тя е пълна с огромни вани/легени. Огромни! И те са пълни с деца. о.О Аз щях да работя там, като къпя децата. Повечето жени там бяха полуголи (защото постоянно работеха с вода и нямаше смисъл да си мокрят дрехите). Имаше и мъже. Интересното беше, че жените бяха възрастни, а мъжете млади. Имаше един мъж, който наблюдаваше работниците (нас). Когато стигна до мен си показх гърдите, което реално там беше нещо нормално. Но го направих заради него. Говорихме си, а той ме гледаше и всъщност беше много възбуждащо.
После имаше обедна почивка. Свалих си всичките дрехи, облякох си нечия мокра риза и отидох да пуша в един голям двор с колегите си. Чувствах се много странно. Прегръщах всички. Беше ми много весело. Имаше двама много готини младежи, които си говореха с колежките ми. Прегърнах колежките си, отидох при единият и го целунах, после му се представих. На него всъщност му хареса.
Следващото, което си спомням е че съм с някой в рейса. Зима е, сутрин, аз съм мокра, студено ми е и се намирам в някакъв квартал тип "Свобода"/"Илиянци". Което за човек от центъра е много фрустиращ факт.
Не знаех къде съм, а човекът с който бях се държеше арогантно с мен.
Това си спомням. И си нямам и на идея какво означава.
Значи. Аз съм някъде и вървя по тратоара. Изведнъж виждам dirtyyy от форума от другата страна да разглежда някви тениски, но не съм сигурна дали е тя и започвам да я гледам. Тя ме вижда и нали отивам при нея й я прегръщам. И после започвам да й обяснявам колко съм се притеснявала за нея, защото съм я сънувала. После, като по филмите и двете гледаме как историята ми се визуализира. Сещате се - двама гледат в една посока и виждат това за което единият говори. Та, в сънят, който бях сънувала в сънят си тя седеше на една пейка в Северният парк, беше есен, много красиво, много й пасваше. Аз вървях по една алея към нея и когато тя ме видя започна да бяга. После видях, че държа нож.
После си тръгнах и стана много несвързано...
След това се прибирах с някакъв мъж. Беше тъмно... Той ме опря на една кола и ми каза нещо от сорта на "Искаш да ме накараш да мисля, че си въобразявам...Но аз знам." Посе минавахме през някакво...Поле. Смисъл някаква ливада. Цялата покрита с бръшлян. Много мразя да усещам бръшляна по голите си крака и в сънят ми не беше по-различно.
И изведнъж видях един заек. Много му се зарадвах. След това чух нещо да шумоли из бръшляна. Мъжът с който бях каза, че сигурно е гърмяща змия, но да не съм се притеснявала, щото не били отровни. В един момент...Не знам защо, но бях легнала по корем на земята и с периферното си зрение видях нещо бяло. Беше заека, а змията го гонеше. Станах и се опитах да направя нещо и змията ме ухапа. После разкъса заека... Хванах я за опашката (хванах за опашката гърмяща змия?втф? какво ми има?) и я метнах нанякъде. Кракът ми кървеше, имаше и много заешка кръв, а змията отново идваше... И се събудих.
Фин.