Сънувах нещо странно пак.

Значи. Аз съм някъде и вървя по тратоара. Изведнъж виждам dirtyyy от форума от другата страна да разглежда някви тениски, но не съм сигурна дали е тя и започвам да я гледам. Тя ме вижда и нали отивам при нея й я прегръщам. И после започвам да й обяснявам колко съм се притеснявала за нея, защото съм я сънувала. После, като по филмите и двете гледаме как историята ми се визуализира. Сещате се - двама гледат в една посока и виждат това за което единият говори. Та, в сънят, който бях сънувала в сънят си тя седеше на една пейка в Северният парк, беше есен, много красиво, много й пасваше. Аз вървях по една алея към нея и когато тя ме видя започна да бяга. После видях, че държа нож.

После си тръгнах и стана много несвързано...

След това се прибирах с някакъв мъж. Беше тъмно... Той ме опря на една кола и ми каза нещо от сорта на "Искаш да ме накараш да мисля, че си въобразявам...Но аз знам." Посе минавахме през някакво...Поле. Смисъл някаква ливада. Цялата покрита с бръшлян. Много мразя да усещам бръшляна по голите си крака и в сънят ми не беше по-различно.
И изведнъж видях един заек. Много му се зарадвах. След това чух нещо да шумоли из бръшляна. Мъжът с който бях каза, че сигурно е гърмяща змия, но да не съм се притеснявала, щото не били отровни. В един момент...Не знам защо, но бях легнала по корем на земята и с периферното си зрение видях нещо бяло. Беше заека, а змията го гонеше. Станах и се опитах да направя нещо и змията ме ухапа. После разкъса заека... Хванах я за опашката (хванах за опашката гърмяща змия?втф? какво ми има?) и я метнах нанякъде. Кракът ми кървеше, имаше и много заешка кръв, а змията отново идваше... И се събудих.
Фин.

Не знам за к'во сънувам такива работи. Дейба.