- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво се е променило и как да постъпя ?
ЗдравейтеИмам си приятел от близо 2 години,с който нещата до преди 3-4 месеца бяха идеални.Всеки ден ставах с мисълта за него,нямах търпение да го видя и изобщо винаги когато го видех бях щастлива.НО...уча в друг град,не в родния ми,и решихме да живеем заедно.Тогава започнаха проблемите.Имам чувството,че и на двамата чувствата ни вече са изстинали (малко или много ..поне аз съм объркана) ..Преди всеки път когато ме видеше ме наричаше със сладки имена,от доста време на сам не го е правил.Вика ми за най-малките неща,за които дори не съм виновна.Когато се прибере от работа,вместо да седне при мен и да си поговорим,сяда на лап топа и играе някакви тъпи игри и си пише с други момчета които играят,постоянно му го казвам,а той излиза с оправданието,че "цял ден е на работа и иска малко да поиграе и да го оставя на мира" .... Знам,че е дошъл заради мен и работи заради мен,но не виждам общото с държанието му.Каквото и да му кажа,като например това за игрите,че искам да ми обръща внимание,той почва да ми вика и да изтъква все това,че е дошъл заради мен...Почвам да си мисля,че обичам предишния човек с който се запознах,а не този който не ми обръща внимание и ми вика за щяло и нещяло.От темата едва ли стана много ясно за нещата,защото определено не мога да ги опиша така както са,но не знам какво да правя.Не знам дали да се разделим,защото няма смисъл да говорим.Винаги когато му се скарам и стигаме до такъв разговор той има такава дарба,че винаги извърта нещата от към негова страна и винаги аз да изляза виновна и просто не мога да кажа нещо което да го промени...
Ако е от някакво значение аз съм на 19,а той е на 21...
Дори не знам какъв съвет искам,просто искам някакво мнение по въпроса... Мерси предварително на тези които са го прочели![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !