Благодаря ти много за мнението,но ти ме изкара направо някаква луда.Нямам нищо против да играе на компютъра,абсолютно нищо.Просто ние сме на квартира.Студентка съм,очевидно е.Единственото интересно нещо,което има в тази квартира е лап топа.Когато той седне,стой по 4-5 часа след работа.Така че не си говорим,не се прегръщаме,а и аз нямам абсолютно нищо за правене,защото както казах единственото интересно нещо е лап топа.Но когато аз седна на компютъра,се почва офкане и сърдене,че съм седнала за 30 минути.За приятели дума не може да става,защото освен колегите си друг не познавам в този град,същото се отнася и за него и сме само ние двамата.Не ми пука че играе на компютъра,просто искам поне малко внимание и да ми покаже,че го интересувам.Преди няколко дни уж на базик ми каза "Искаш ли като се прибираме лятото (в родния ни град) да се разделим"....аз на това как да реагирам ? Единственото което той прави,е да ме убеждава,че трябва да го оставя и да правя нещата за които споменах по горе....И само да спомена,че сме говори за това,и той ми беше казал,че ако искам да си живея живота няма да ми пречи и ще ме остави,колкото и да не иска,но се бяхме разбрали да си изживея всички тези неща които ми липсват с него,а тези неща определено не са караници и стоене на компютъра с часове....