Той не е особено голям. На 21 години още му се живее, играе на компютър и т.н Заради теб обаче е ограничил всичко това. За да можете да сте заедно, да живеете под един покрив, да плащате наеми и сметки. Ти си романтична. Наблягаш на милите имена, през деня си мислиш как ще се прибере и ще се гушнете на дивана, но това няма как да продължи вечно. Рутината, ежедневието, отговорностите вече са повече. Вече не се виждате за по няколко часа, а си лягате и се събуждате един до друг. Аз живея с моя приятел вече близо две години. Имали сме такива моменти, в които той сяда на компютъра и забравя за всичко. Говорили сме за това. Казвал ми е, че просто има нуждата да изключи малко. И аз го разбирам, защото при мен тази нужда също се появява и той се съобразява с това. Битовизмите обаче могат да бъдат и забавни, стига да искате да ги направите такива. Просто се опитай да му кажеш, че макар и под един покрив често се случва да ти липсва. Че оценяваш всичко, което прави в името на връзката ви, че разбираш умората му, но имаш нужда от внимание и време само за вас. В което да гледате филми, да си говорите. И му дай малко повече свободно пространство. Бъди една идея по-търпелива.