.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Question Страшно объркан...

Знам ,че 1 момиче ме харесва ( и аз нея ) ,но иска аз да я забия....тук е проблема.. до сега винаги момичетата първи са правили крачката към мен.. Искам малко помощ и съвети къде и как ще е най-добре да го направя... просто се притеснявам защото за 1ви път аз ще направя 1вата крачка и съм малко притеснен...

ПП знам ,че съм тъп здухан кретен и срамежливец.... не е нужно да ми го казвате ... моля за помощ защото знам ,че и други са минали по този път.

Голям фен Аватара на reperw
    ми щом знаеш ,че те харесва тя действай просто и кажи ,че искате да ходите бла бла бла цунка мунка и готово

емии говорете си сподляйте си повече неща кажи и,че искаш да излезете заведи я на кафе плати сметката да види,че си джентъл мен ии накрая и кажи какво чувстваш към нея или ще тръгнете или ще те отреже

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Като знаеш , че те харесва - просто действай , няма какво да губиш. Няма от какво да те е срам, най - малко пък да се притесняваш. Покани я на среща, говорете си , опознайте се (ако не се познавате добре, де - макар, че за няколко часа няма как да стане), просто за да видите дали ще си допаднете и след това просто я целуни в правилния момент.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

ако не се познавате заговория , покания на среща и готово

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ако ще я забиваш здраво.. вземи си ковашки чук. Ако ще е лекичко - може и с обикновен.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от Rad00oo Виж мнението
    емии говорете си сподляйте си повече неща кажи и,че искаш да излезете заведи я на кафе плати сметката да види,че си джентъл мен ии накрая и кажи какво чувстваш към нея или ще тръгнете или ще те отреже
    Не , не ... повече грешни неща не съм чувал, направи го това и ще си директно FRIENDZONED. Дръж се нормално, отпуснато, не си хаби време да споделяш, споделя се с близки приятели, не с момиче което искаш да забиеш. Направи и го интересно, всичко е игра, не бива да е скучно ...

И НИКОГА НЕ СПОДЕЛЯЙ НА МОМИЧЕ КАКВО ЧУВСТВАШ , ПРЕДИ ДА СИ Я ЦЕЛУНАЛ ДОРИ. Типична мъжка грешка.

Фен
    Град
    Варна бе, лек !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си