- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджета
Хора помогнете ми да си го върна. Повече от всичко искам да съм пак с него. Какво да направя че да стана единствена в живота му по не за сега или поне да го накарам да му липсвам толкова 4е да си признае че ме обича и да е отново с мен отново да изживеем всичко. Просто искам това да се повтори.
Покажи му, че ти пука не го чакай него ;д Бори се ако мислиш, че си заслужава.
nigga stole my bike
Не можеш да накараш някого да чувства това, което на теб ти се иска.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
На колко сте?
Има една много хубава поговорка иначе: "На сила хубост не става".
Последно редактирано от shmatarok : 04-19-2012 на 18:33
NA 19 i na 16 skoro stavam na 17 :P Обаче ние ходихме два месеца и всичко беше окей не разбирам искам да съм с него повече от всякога мисля че има надежда
Той ли те заряза? Какво ти каза?
Да. Той ме заряза каза ми че не можел да ме обикне
Тогава к'во продължаваш да си блъскаш главата в стената? Продължи напред.
Ами имате разлика в годините не че това е от значение ама незнам...ако той не иска може и да не се получи ,но можеш да го накараш да ревнува това винаги ни дразни провай се но ти трябва друг!!!
Друг лесно се намира, но въпроса е там дали ще ревнива той че ще ревнува ще ревнува,но дали ще го покаже.
Начина по който е приключила връзката ви, ако може да се нарече такава за 2 месеца, е достатъчно красноречив. Не се унижавай. Със сигурност не си го обикнала кой знае колко и е по-добре, че той е бил откровен на време. А да използваш човешко същество, за да нараниш някого е колкото детско, толкова и брутално глупаво. Още си малка, ще има и други като него. Просто не ви е било писано. Давай напред.
Изчукай се с цялото училище за да му е гадно![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Проблема е че го привличам и умира да си легне с мене обаче аз искам да сме обвързани, а той казва че не може да ме обикне, казва че ако ми казва ''обичам те'' то няма наистина да го мисли и ще ме залъгва, а той не иска това.
Едно е да иска да правите секс, коренно различно да иска връзка с теб. Като няма чувства човека, как искаш да го накараме да се събере с теб?
Няма смисъл да се занимаваш така, най-много да се изложиш хубаво, има и други момчета. Продължавай напред.
Наясно си че в темата ще те тролваме много жестоко, нали?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Какво е тролваме иначе сигурно съм наясно :Д
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Искам да прочета вашето мнение по върпоса, така че няма проблем.
Опитай се да го забравиш. Няма как да си го върнеш при положение, че той няма чувства към теб.)
Привличаш го само и единствено като сексуален обект, явно. Та , както и да е. Бил е честен с тебе: не можел да те обикне. Така, че насила хубост не става. Продължаваш напред с високо вдигната глава. Не си заслужава иначе да си даваш напразно надежди, при условие че ти е казал в прав текст, че не иска да сте заедно.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ооооо....бий му шута на тоя и не се занимавай с такива! ама честно била съм в подобна ситуация.....
ще си намериш някой по- във всички отношения![]()
щом е така по добре го забрави няма смисъл