- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджета
10000 потребители ти написаха тяхното мнение. Един и същ е отговора:
Та, какво правиш още тук? Не осъзнаваш ли колко тъпо разсъждаваш?
Остани с него.
Той те цени като личността, която си.
Тъпото е че ми е трудно да го забравя щото сме си останахме приятели и се виждаме от време на време.
абе то с времето ще го забравиш просто не става с щракване на пръстите просто ограничи контактите си с него и тва е
то ако беше лесно да си го избия от главата и да сме само приятели нямаше да пиша тука.
Ей, момиченце малко, разглезено. Научи се, че не може да получаваш всичко, което ти се е приискало. Лесно, трудно - животът е такъв. Можеш да си блъскаш главата с него и да си затриваш времето или да си отвориш ушичките хубаво и да чуеш кво ти казват останалите. Ако искаш си чакай отговора от някой друг заблуден потребител, за да отидеш и да си играеш на "връщанка". Тва, че не ти се нравят обстоятелствата, не значи, че ще се променят. Ти решаваш дали ще застанеш до или срещу наивността си.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
всички сте абсолютно прави малко или много, но все пак аз имам някаква малка надежда щото знам че всичко е възможно но почти съм го преодоляла.
пишете още кажете какво да правя искам да съм с него, а той продължава да се отдалечава.
Аз ти казвам, не ги слушай тука са някакви тийнове само, не са видели живот.
когато искаш нещо трябва да се унижаваш, за да го постигнеш.
Разсъждаваш като 10 годишна. Момчето е постъпило много правилно... не го ли осъзнаваш - той не е могъл да развие по-специални чувства към теб, (нямало е любов, а само сексуално привличане) и искрено ти го е казал с надеждата да го разбереш. Радвай се, че не те е наебал и заебал, както му се вика. Нито е тръгнал да те разиграва, да ти изневерява. Казал си е квото му е на душата и си е продължил напред. А ти искаш да му правиш гадно, да го "караш да ревнува", като използваш и нараняваш други момчета, към които не изпитваш нищо и кво ли още не. Откажи се. Щом за 2 месеца връзка не е успял да те обикне, едва ли това ще стане след като вече е решил да сложи край на връзката.
Май, май ни тролва.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
абе откажисе инесе унижавай хората са го казали човек наи много иска това което неможе да има покажим че си го прежижяла и тои вече нете интересува
хора благодаря че ми помогнахте, но мисля че няма смисъл, макар че тайно си вярвам. Все пак надеждата умира последна.
Ти още ли не си разбрала че трябва да излезеш от този скапян филм дет си се вкарала остави ви го намира и си живей живота
Аз мисля, че си противоречиш..По скоро виждаш, че няма смисъл, но тайно си вярваш..
Вярвай си няма лошо..Но понякога колкото и да не ни харесва трябва да си отворим очите и да приемем действителността такава каквато е, а не такава каквато на нас ни се иска да бъде..
Не можеш, да накараш някой на сила да бъде с теб...Или го приемаш или продължавай да се залъгваш и филмираш.
Заплашвай го, кажи му, че ако не е с теб ще се хвърлиш от моста
Ако и на това не се съгласи хвърли се наистина :>
Щом имаш чувства към него ,а той не !
Не бъдете приятели