.
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Threaded View

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Yavor Yotov Виж мнението
    Ти знаеш ли какво е да си на 2000км от вкъщи, само за учение, без говорене на родния език 2 години вече?? Не съм искал да прозвуча така, но аз винаги се справям сам и намирам начин. МОИТЕ РОДИТЕЛИ СА МИ ПЛАТИЛИ САМО ОБУЧЕНИЕТО, a aз там, всеки ден след училище отивам на нещо подобно на работа и взимам за 1 семица по 30 паунда. Аз вече се оправям в живота, не съм ама изобщо "мамо дай това, тате искам това". Никога не съм имал намерение да обидя някого.
    Първо 30 паунда на седмица изобщо не те правят богат в Англия! Нещо се залъгваш! Ако 30 паунда са много за българин работещ в България - те са нищо за западните развити страни
    Ако си наистина такъв ,какъвто се описваш -защо изобщо те интересуват толкова много тези момичета ,че дори да пускаш теми в тиин?
    В такъв случай ще те съветвам да си по отворен ,забавен с момичетата , а не да се дължиш толкова сериозно и прочие като възрастен ,защото 15 годишните ти аверки харесват такива момчета
    Споко и аз на 15 се стеснявах ,че нямах приятелка .. но не ти не си се влюбвал още ,нали? Е тогава ,когато се влюбиш истински в някое мома , но НЕ ти се получава - ей тогава ще видиш какви депресии те очакват и ей тогава пускай теми по форуми
    Последно редактирано от loveca777 : 04-20-2012 на 16:50

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си