Ще започна с това, че с приятеля ми имаме връзка от разстояние. Аз съм на 17, а той на 20,
Преди време си изготвяхме планове как ще заминем в друга държава, ще работим там, ще съберем достатъчно пари така, че децата ни да не са лишени от нищо и т.н. ( Не е хубаво да се готвят планове, ама ето на.. )
Тази вечер говорихме с него за това и му обясних как е хубаво единия от двамата да отиде в друга държава, да си намери работа, квартира да си стъпи на краката за да има основа и за другия, а той не беше съгласен с това. Не желае да сме разделени и след като навърша 18 години. Е да ама аз няма как да изляза да живея с него, и ако не ни се получи като се върнем аз какво правя? Не мога да се върна у дома с подвита опашка, трябва да ходя да живея с майка му...
Също твърдо му заявих, че след като навърша 18 в близките 20 години няма да се върна да живея в България. Та стана скандал и за това, че не съм му давала никакъв избор!? Говорим за това как ще живеем в друга държава, а след това не съм му давала избор?