.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив

Чудя се защо младите родители

водят децата си по екскурзии докато са малки, и като пораснат, не помнят нищо или пък дават луди пари за глезотии, които също няма да запомнят или да оценят :S

Мега фен Аватара на D1esel
    ^ За да стане дъщеря им вървежна ку*ва, а синът им готин е*ач

защото за изграждането на един човек , най-важно е детството. Той може да не помни , но му е повлияло доста за напред в живота...

Град
    Пловдив
    Как може да му повлияе като му кажат например "като беше бебе, те водихме във Варна на море"

моментно изживяване ,много по-добре от колкото да гледа алкохолизирани-пияни родители.

Град
    Пловдив
    Добре че няма да имам деца

Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    Как може да му повлияе като му кажат например "като беше бебе, те водихме във Варна на море"
    Така ще се фръцка пред съучениците си в 1-ви клас къде е ходил, къде е спал и къде е е*ал

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Така ще се фръцка пред съучениците си в 1-ви клас къде е ходил, къде е спал и къде е е*ал
    Откога децата се е*ат в 1-ви клас ве? o.O

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Цитирай Първоначално написано от IWannaBeSedated Виж мнението
    Откога децата се е*ат в 1-ви клас ве? o.O
    Все още не, но след 5-10 години ще е напълно нормално Трябва още от малки да се учат да са истински мъже и истински жени

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    D1esel пакк поскъпваш безбожникооо
    6б3З10

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Ти защо би го направил, за да си спомня детето ти колко пари си дал за него или за да си спомняш ти усмивката му когато си го зарадвал?
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Claymore Виж мнението
    Ти защо би го направил, за да си спомня детето ти колко пари си дал за него или за да си спомняш ти усмивката му когато си го зарадвал?
    По-скоро ако имам деца, ще ги водя на екскурзия за себе си, те ще са ми за компания

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    По-скоро ако имам деца, ще ги водя на екскурзия за себе си, те ще са ми за компания
    Ти нямаш идея какво ще е когато имаш деца, така че просто можеш да следваш примера и мненията на хората, които са родители. Почти всички казват, че децата са им най-милото. Смяташ ли, че след като вече притежаваш най-милото нещо за теб на света би угаждал на себе си повече отколкото на него. Не казвам, че целият ти живот трябва да е отдаден на децата, но не можеш да кажеш, че те са ти "просто компания".
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Град
    Пловдив
    ^ Не отричам че са най-милото, ама повечето хора си ги правят точно за компания, да не са сами на старини.

Хората правят семейство за да има на някой да им пука за тях. Защото на този свят на никой не му пука за тебе....

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian Виж мнението
    Хората правят семейство за да има на някой да им пука за тях. Защото на този свят на никой не му пука за тебе....
    Прав си, но аз наистина съм различен човек! Пука ми за семейството ми и близките ми приятели... По-точно за тези, които аз намирам за близки, защото като цяло не чувствам да имам истински такива.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    За да имат децата им едно нормално детство.

Дори и да не помни как, когато е бил на 6 годинки са го водили на море или където и да е, нали все пак имат някакъв спомен от там (снимки, най - вероятно), за да ги види детето след време.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си