Името на темата си е точно на мястото, защото са си просто такива. И кучетата и хората, които ги защитават.
Мен ми е интересно да обсъдим ей така нашумялата кучешка мафия.
Какво нечовешко отношение, другарска паплач? Значи можем да газим в кучешки фекалии, да се пощим от бълхи и да гледаме на всяка стъпка за лайно, ама, когато е отнет един живот на ЧОВЕК да не се направи нищо? Когато е обезобразен? И да се забрави толкова бързо? Може нищо да не се направи, ама, когато ТИ направиш нещо 3 години затвор?! Затвор, зат'ва, че си взел нещата в ръцете си? Хуманно отношение ли? Пускам тази снимка и предупреждавам, че не е особено приятна, за да видите хуманното отношение.
Нищо не се прави за такава наистина важна случка, ама влизаш в затвора, ако го нариташ едно хубаво? Това нормално ли е? Как сте с парички в джобовете от уж защитата, която полагате, а? Не е особено лошо, нали?
Деца в домовете може да ядат едно кисело мляко, където е мешано с 10 литра вода, а песовете да похапват доволно, защото някой си там нещастник ги храни. И като ги нахрани какво? По-добре ли се почувства?
Нямам нищо против кучетата, ако са си по домовете и ако не се изхвърлят. Ако не стават на глутница и не нападат от глад.
Обичам природата, но мразя природозащитниците. Крайно време е да се каже "заповядайте на вечеря, мили виетнамци".
Според мен трябва да се унищожават безмилостно и въобще няма смисъл от тези ветеринарни клиники. И какво, като уж го спасиш? Като иде при друг и след това отново го изхвърлят? За тези пари, където се отделят за тях и аз искам да съм куче.
Майка ми е хапана много пъти от кучета и много пъти е нападана от тях. После ние сме лоши хора? И не, аз не съм пуснал нито един пес навън, защото досега съм нямал! И аз съм виновен и съм длъжен да търпя?
Скъпи, мили, слънчеви и добри природо-фекални-нечовеци, много се радвам, че никога няма да разберете какво всъщност става и че вашето опазване никога няма да помогне. Още по-малко, че ако се разходите по селата (което вие няма да направите) ще видите как си решават проблема. Ама на вас ви е хубаво да си шушукате тъпотии и да си вземате парички, но и вие трябва да ядете.. все пак.
Аз не съм "за" измъчването на животни добронамерено и за кеф, но съм твърдо "за" тяхното изтребване, когато са главен фактор на нечий човешки живот. Твърдо ''за'' тяхното прогонване без никаква жалост, защото един човек е много по-ценен от кожа покрита с косми.
Живи и здрави да са децата, които похапват прясно, кисело млечице с доволно количество чешмяна вода. И нека вържат здрав кокал с храната, която е престояла повече от 1 седмица.