- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Помиярите
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
^
Абсолютно !
Животни е имало стотици милиони години преди нас,има и сега,ще има и след нас,щото вървим смело към самоунищожение.Голяма работа сме хората,а сме единствените същества на планетата,които не само се самоунищожават,ами унищожават и природата !
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
(4,6 милиона лв)
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
Както казах, за добро или лошо, света в момента принадлежи на хората. Слабо се съмнявам, че може да има катаклизъм който да унищожи нас а да пощади околният свят, при все че сме най-приспособими на земята. Това дали сме унищожители или не, няма никакво значение, ние сме на върха на еволюционната пирамида. Дали сме грешка на природата или нечия друга, също няма голямо значение. А и имайте в предвид, че природата не търпи своите грешки, а нас достатъчно ни търпи, очевидно не сме грешка.
Като сте грешки на природата - самоубийте се. Аз лично съм неин шедьовър...
Като си толко високо еволюирал и си на върха на хранителната пирамида, влез в една клетка при един 350 кг сибирски тигър и го убий с невероятно еволюиралите ти зъби,мощни нокти и страшна еволюирала захапка.
Вие,владетели на планетата Земя,осъзнавате ли,че дори едно комарче убива на година милиони високоеволюирали владетели като вас ?
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
(4,6 милиона лв)
(3,9 милиона лв)
То с оръжие и шимпанзе може,бе владетелю ахахахах !
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
(4,6 милиона лв)
(3,9 милиона лв)
Пак ще го кажа в същата тема. Можете да сте толкова толерантни само, докато не нападнат вашето дете/майка/близък или самите вас. После няма да ги обичате и защитавате толкова. Питайте майка ми колко им се радва след като толкова време ставаше в ранни зори да гледа през прозореца дали ще мина невредима по улицата през глутницата за училище. Да ви светна: тези кучета не нападат специално лоши едри бабаити, които си го заслужават. Те нападат слаби и за предпочитане по-ниски от тях същества (например, деца), защото ги възприемат за плячка. Мен са ме нападали, защото си ходя по улицата без да закачам нищо и никого. Когато бях в първи-втори клас нападнаха мой съученик, защото пресече в неправилен момент и после ходи да му леят куршум детето. Сериозно ли сте толкова малко хора, че възприемате животът на едно дете като в пъти по-безсмислен и неценен от живота на едно куче? После ми говорете колко сме били лоши хората. Миииии да, лоши сме. Даже акулите проявяват грижа за малките и ги защитават. Ние си пазим кучетата. Жал ми е за вас.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Както един метеорит е унищожил динозаврите , така може и хората , защото все още не е измислен начин за защита от комети и големи метеорити ..
Второ тъпото съвременно човече произлиза от съвсем скорошен период на само някакви си хиляди години ,но с модернизацията през 20ти с 21 век екологичния проблем най-много се задълбочава
Ако не еволюираме или не се вземат строги мерки , а такива скоро няма да има - вървим право към самоунищожение
Но хайде да не се впускаме към филосовски размисли , защото крайно се отдалечаваме от темата
Решението с бездомните кучета не е пълното им избиване
Сега парите се крадат и се лъже ,че кучета биват кастрирвани
Пълната кастрация е решение ,но ще отнеме повече време
Най-добре е кастрация , повече кучкарници и убиване на хапещите кучета
И да - на запад нямат песове ,защото ги избиват така ,както Хитлер еврейте
Едни били лоши други добри... Ебати глупостите.Вижте кво аз съм твърдо на страната на животните.В крайна сметка планетата е пренаселена от безмозъчни подобия на човек.Те да не са се родили лоши кучетата ?! Мне.Такива са станали заради разни боклуци,които от нямане на работа,или прекалено много нерви/злоба са решили да поритат или потормозят нещо.И хоп видели куче.Я ми кажете дали кучето се ражда лошо ? ПОгледнете едно новородено кученце и ми кажете,че то е заплаха за вас.Да може и да стане,но ако не бъде малтретирано,уморявано от студ/жега и умиращо от глад ще си остане кротко пале.Не можете и няма да вините кучетата ! Човека ги е направил такива и сега ще си ги търпи.В коя друга държава го има тоя филм ? В никоя.В цивилизованите (наблягам на думата "цивилизовани") държави има приюти,ветеринарни служби и закони.А тук кво има? Шепа диви селяни.Щом един човек е агресивен към някое куче (което само да обележа е физически по-слабо) то почти в 90 % от случейте е агресивен и към семейство,приятели,познати и т.н и т.н.А колкото до нахапаните - половината са нахапани с причина.Еми и мен да дойде някой да ме наранява и аз ще го захапя (в моя случей ударя,все пак не съм куче).И в крайна сметка кои,по дяволите,сте вие,че да решавате,че човека има повече право да живее,че е по висш?! Кои сте вие,че да отнемате живот ?! Кои ?!
Не, ти просто разсъждаваш по детски.
Да, кучетата не са виновни, че навремето някой ги е изхвърлил на улицата и те после безконтролно са се размножили.
Но да кажеш, че хората, нахапани от песове, сами са си виновни е малко тъпо.
В моя град проблеми с кучета няма. В София - има, че дори и глутници си формират. Интересувай се малко от природата на кучетата, откъде произлизат, какво е тяхното поведение и пр. Когато са диви си формират глутница с йерархия и т.н. Когато са гладни, озверяват, и вече не са милите приятели на човека, а хищници, търсещи своето ядене. Това е природа, нормално е.
Но си представи, че баща ти някой ден го нападнат, за да го изядат и свърши като оня професор, дето почина от раните си. Представи си го.
Достатъчно е да се случи на твой близък или на самия теб, за да си промениш коренно мнението, че кучетата СА проблем.
Не може да се отрече, че за да са толкова много са виновни хората, но не може и да се отрече, че когато са гладни и са много са опасни и могат да ти причинят големи щети.
Не съм чела темата, а само твоят коментар и според мен е много инфантилен и наивен.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Коментарът ти е повече от малоумен и си личи, че изобщо не си погледнала темата досега. Затова, за всяко твое твърдение ще ти обясня защо говориш глупости :
В крайна сметка планетата е пренаселена от безмозъчни подобия на човек."
- Май си искала да кажеш, че хората, които са лоши към животни са "подобия на хора"... Тъпо, но да кажем, че може да го използваш. Минаваме нататък.
"Те да не са се родили лоши кучетата ?! Мне.Такива са станали заради разни боклуци,които от нямане на работа,или прекалено много нерви/злоба са решили да поритат или потормозят нещо.И хоп видели куче.Я ми кажете дали кучето се ражда лошо ? ПОгледнете едно новородено кученце и ми кажете,че то е заплаха за вас.Да може и да стане,но ако не бъде малтретирано,уморявано от студ/жега и умиращо от глад ще си остане кротко пале.Не можете и няма да вините кучетата ! Човека ги е направил такива и сега ще си ги търпи."
- Това цялото става въпрос за едно твърдение, затова ще ти го коментирам заедно - според мен имаш предвид, че кучетата не се раждат готови да нападат хора... Ми не си права. Тъпо е да го казваш това, след като природата им е дала зъби, нокти, здрави лапи, и всичко възможно да са убийци и ловци. Много зли се раждат даже, казах го вече, ОБРАТНОТО е дело на човека. Или може би смяташ, че между вълк и куче няма разлика ? Съветвам те да се опиташ да погалиш някой див вълк... Човека е опитомил вълка, и така е станало животно, което като се третира правилно те слуша, и не те напада, а напада плячката ти примерно. Как може да сравняваш новородено кученце ?
Ето това също не изглежда много опасно, даже напротив, сладурско е, нали ?
Мдам... А това е може би второто най-отровно гръбначно животно в света. Малоумно е да съдиш по вида на нещо, особено пък докато е малко. Може би някои животни се озлобяват, ако ги нападаме, но първо - не мисля, че някой тормози уличните кучета всекидневно, и второ, не мисля, че биха се озлобили, а по-скоро ще се наплашат...
"В коя друга държава го има тоя филм ? В никоя.В цивилизованите (наблягам на думата "цивилизовани") държави има приюти,ветеринарни служби и закони.А тук кво има? Шепа диви селяни."
- Може би тук е единственото място, където имаш някакво право в целия ти пост - при нас няма организация за справяне с проблема ефикасно. Обаче след това пак си се връщаш на старата песен - че хората били виновни за кучешката злоба, което както вече казахме е малоумно.
"Щом един човек е агресивен към някое куче (което само да обележа е физически по-слабо) то почти в 90 % от случейте е агресивен и към семейство,приятели,познати и т.н и т.н."
< само да вметна - СЛУЧАИТЕ >
- Хммм, явно :
1. Имало е изследване за връзката между насилие над животни и домашно насилие
и
2. Ти имаш достъп до него, и резултатите казват - 90%.
Не ми твърди глупости, без да имаш реални данни, още повече, че това е тъпо, защото основно тия, които правят такива глупости на животни ( аз също съм против насилието над животни, но темата ни за разговор е съвсем друга ! ) които аз съм виждал са били разни келеши на по 12-13 години...
".А колкото до нахапаните - половината са нахапани с причина.Еми и мен да дойде някой да ме наранява и аз ще го захапя (в моя случей ударя,все пак не съм куче)."
- Отново използваш статистически данни - "половината", които напълно не отговарят на истината. Разбира се, онова 4-годишно детенце съм сигурен, че ако не всеки ден, то през ден е ходило да тормози уличните кучета, които му прегризаха гърлото... Ако някой тормози кучетата, значи МОЖЕ ДА ГИ ТОРМОЗИ => кучетата НЕ МОГАТ да му се опълчат по никакъв начин.
"И в крайна сметка кои,по дяволите,сте вие,че да решавате,че човека има повече право да живее,че е по висш?! Кои сте вие,че да отнемате живот ?! Кои ?!"
- Ами ако ти не мислиш така, това значи, че се смяташ за обикновено животно. Ходи живей като животно, щом е така... Хората са най-напредналият вид на Земята в момента, съжалявам да ти го съобщя. А кой е лъвът в саваната, че да отнема животът на антилопата, по твоята логика ? Пречат кучетата, нападат го - следователно, трябва някак да се справи с тях човекът.
^Тука съм съгласен с теб.
А и Меченце,то и сибирските тигри като са новородени са готинички,игривички и малки,сладки котенца,които не могат да те наранят.
И само след месеци дори станали само 50 кг учените са изчислили,че са вече 35 пъти по-силни от 50 кг немска овчарка и на практика могат в играта си не само да те смелят,ами и убият !
А стават над 400 кг !
Тоест,котенцето няма винаги да си стои малко и безобидно.
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
(4,6 милиона лв)
(3,9 милиона лв)
Сега пък аз ще отговоря на всяко твое твърдение.
Май си искала да кажеш, че хората, които са лоши към животни са "подобия на хора"... Тъпо, но да кажем, че може да го използваш. Минаваме нататък.
Нямам предвид пряко към животни.Искам да кажа,че през последните години планетата не е обитавана от особено умни индивиди.Пример - саморазрушаваме планетата.
Това цялото става въпрос за едно твърдение, затова ще ти го коментирам заедно - според мен имаш предвид, че кучетата не се раждат готови да нападат хора... Ми не си права. Тъпо е да го казваш това, след като природата им е дала зъби, нокти, здрави лапи, и всичко възможно да са убийци и ловци. Много зли се раждат даже, казах го вече, ОБРАТНОТО е дело на човека. Или може би смяташ, че между вълк и куче няма разлика ? Съветвам те да се опиташ да погалиш някой див вълк... Човека е опитомил вълка, и така е станало животно, което като се третира правилно те слуша, и не те напада, а напада плячката ти примерно. Как може да сравняваш новородено кученце ?
Мога и го правя.Междо вълк и куче има разлика може да не е много голяма,но я има.Аз див вълк няма да погаля,но пък ти не можеш да сравняваш кучета с диви вълци,защото живеят в съвсем различна среда.А иначе за това,че се радат с нокти и зъби - еми то и хората имаме нокти и зъби,но не ги използваме с цел лов.Едно куче израстнало в нормална среда не хапе,драска или напада (освен на игра).Тя и котката има зъби и нокти и сигурно след като изтребят кучетата котките ще станат проблем...
Малоумно е да съдиш по вида на нещо, особено пък докато е малко. Може би някои животни се озлобяват, ако ги нападаме, но първо - не мисля, че някой тормози уличните кучета всекидневно, и второ, не мисля, че биха се озлобили, а по-скоро ще се наплашат...
Не е малоумно,защото докато е малко то още не е било повлияно от никакви външни фактори и тогава можеш да видиш характера му.(разбира се не говоря за бебе на 20 дена което още не е прогледнало дори).Ти не мислиш,но е така.Няма ден в който да не видя как някой рита куче,защото му се е изпречило на пътя.Да плашат се,но в случея има доста вярна поговорка - Агресията поражда агресия.
Не ми твърди глупости, без да имаш реални данни, още повече, че това е тъпо, защото основно тия, които правят такива глупости на животни ( аз също съм против насилието над животни, но темата ни за разговор е съвсем друга ! ) които аз съм виждал са били разни келеши на по 12-13 години...
Келеши на 12-13,ама тия келеши порастват.А и не са само децата има и възрастни които ги тормозят.Но както и да е.Едно 12 годишно дете ще малтретира животно в него ще се породи агресия и през годините ще му омръзне да я искарва винаги на животните и тогава ще я изкара на друг.
Отново използваш статистически данни - "половината", които напълно не отговарят на истината. Разбира се, онова 4-годишно детенце съм сигурен, че ако не всеки ден, то през ден е ходило да тормози уличните кучета, които му прегризаха гърлото... Ако някой тормози кучетата, значи МОЖЕ ДА ГИ ТОРМОЗИ => кучетата НЕ МОГАТ да му се опълчат по никакъв начин.
То не ги е тормозило,но те вече са тормозени и от там станали агресивни.А мога ли да попитам къде са били родителите на това дете?Щом всички се смятате за по-висши от кучетата тогава не обвиняваите тях,а отговорните за това дете хора които са допуснали да се случи.
Ами ако ти не мислиш така, това значи, че се смяташ за обикновено животно. Ходи живей като животно, щом е така... Хората са най-напредналият вид на Земята в момента, съжалявам да ти го съобщя. А кой е лъвът в саваната, че да отнема животът на антилопата, по твоята логика ? Пречат кучетата, нападат го - следователно, трябва някак да се справи с тях човекът.
Аз знам,че сме най-напредналия вид,но със сигурност си оставаме животни.А примерът ти с лъвът и антилопата е крайно неуместен,защото лъва ще нападне антилопата за да се НАХРАНИ.Мда то и на мен много неща ми пречат,но да съм вдигнала пушката ?
Абе нека те нападне някой път, защото си минала по алеята пред блока, която считат за територия, пък тогава се обяснявай за лошия човек. Мда, може би глутницата, която ме нападаше всяка сутрин цяла учебна година е съставена от кучета, изхвърлени от зли стопани. Да речем. НО ТЕ НАПАДАХА МЕН. Момиченце 1.60 високо и 47кг тежко, което нито ги е ритало, нито им е правило нещо, а си е минавало по улицата. Тъй че спрете да обяснявате как ние сме си виновни и трябва да търпим. Ми не съм виновна та да търпя. Не съм виновна та да заслужавам да ме е страх и майка ми да сънува кошмари толкова време. Тъй че, съжалявам, но кучетата са си проблем. Че хора са виновни - виновни са. Това значи ли, че заставаш зад някое куче, разкъсало дете и сочиш с пръст с думите: "Ми ти си си виновно."? Абе хора, ще имате деца и вие един ден. Помислете и за тях. Може едни да създават проблема, но за него плащат невинни хора.
Нямам думи. В 21 век да те разкъсват кучета по улиците и отгоре на всичко да слушаш как си го залсужаваш, защото си човек.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Е,да,между домашно куче и вълк има огромна разлика и няма база за сравнение.Това си е така.Едното яде гранулки от купичка,разхожда се в парка и спи на топло пред камината,а другото оцелява в суровата природа,убива и яде животни.
Е,тук ако не виждате разлика,незнам !
А иначе да,21 век е повече от срамно да те разкъсват кучета по улиците.
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
(4,6 милиона лв)
(3,9 милиона лв)