Преди малко бях на мама лаптопа и реших да прегледам на баща ми фейсбука, гледах му снимките и незнайно защо реших да му прегледам съобщенията и видях, че си е писал с няколко жени. Отворих едната хронология и почнах да чета от средата някъде и тате беше писал на тази жена, че обичал страшно много сестра й и за първи път бил истински влюбен в жена, и това момиче го пита за жена му и той й казва, че със жена му (майка ми ) просто се уважат. ДА, наистина семейния им живот не е много добър карат се често, но никога не бих си помислила,ч е баща ми може да си има любовница. Те не се карат много често, искам да кажат, че са просто едно обикновено семейство. Баща ми има хубава работа и разполага горе-долу с пари не е грозен за възрастта му, която е 37, даже бих казала, че е хубав, умен е и е много забавен излиза по дискотеки сам с негови приятели. Любовницата му е от Русе, но учи в университет във Варна и може да са се запознали в някоя дискотека и като го е видяла, че е по-заможен (забравих да поясня, че баща ми обича да парадира с парите си) и решила да го забие, доколкото разбрах е знаела, че е женен и й се чудя как може да е толкова долна жена ??? РАзбрах, че тя скъсала с него и е сега била някой друг. Всичко това е станало преди няколко месеца и се чудя дали майка ми не знае ??? И така моля Ви да ми кажете какво да правя, защото съм наистина много объркана. Имам фейсбука на онази к**ва пратих й покана и си мислех да й пиша нещо, но не знам, за това ВИ моля за съвет !!!!!!! КАКВО ДА ПРАВЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ЯЯЯЯЯЯЯ ???????????????????????????