.
Резултати от 1 до 25 от общо 244

Тема: Помиярите

Threaded View

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Не ми се четат всички мнения и коментари, но аз съм на страната на кучетата. Едно куче не би нападнало човек без причина това е факт. Главно хората са виновни за държанието и злобата на някои улични кучета, казвам някои защото не всички са такива и нападат хора и това го знам от личен опит. Те нападат хора, защото хората се отнасят с грубост, злоба и т.н към тях. Давам пример: Един ден някой ще го ритне и увика, на другия ден то тебе ще нападне. (:
    Също така главно хората са виновни по улиците да е пълно с кучета, то тея кучета на са паднали от небето, някой изхвърля по две по три кучета, те се оплождат за нула време и хоп България се сдобива с още 5-6 "помияри" .
    Как по другите страни няма? Защото хората там си имат закони и глоби срещу насилие на животните, но това няма значение сега.
    Просто ненавиждам, мразя хора които мразят животни и особено кучета. Държат се все едно кучетата нямат чувства, напротив. Едно куче може да обича и да е по-предано и вярно от повечето "приятели" в днешно време. Ама то не става все да ги ритате, прогонвате, увиквате и т.н и после да не искате да ви лаят или дори хапят. Абе свинска му работа. (:
    А и какво като едно куче е нападнало човек, това не значи, че всички са такива. Един човек като убие някого, това означава, че всички хора са убийци ли ?
    Последно редактирано от bijou : 04-20-2012 на 23:52

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си