.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 244

Тема: Помиярите

Hybrid View

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Не ми се четат всички мнения и коментари, но аз съм на страната на кучетата. Едно куче не би нападнало човек без причина това е факт. Главно хората са виновни за държанието и злобата на някои улични кучета, казвам някои защото не всички са такива и нападат хора и това го знам от личен опит. Те нападат хора, защото хората се отнасят с грубост, злоба и т.н към тях. Давам пример: Един ден някой ще го ритне и увика, на другия ден то тебе ще нападне. (:
    Също така главно хората са виновни по улиците да е пълно с кучета, то тея кучета на са паднали от небето, някой изхвърля по две по три кучета, те се оплождат за нула време и хоп България се сдобива с още 5-6 "помияри" .
    Как по другите страни няма? Защото хората там си имат закони и глоби срещу насилие на животните, но това няма значение сега.
    Просто ненавиждам, мразя хора които мразят животни и особено кучета. Държат се все едно кучетата нямат чувства, напротив. Едно куче може да обича и да е по-предано и вярно от повечето "приятели" в днешно време. Ама то не става все да ги ритате, прогонвате, увиквате и т.н и после да не искате да ви лаят или дори хапят. Абе свинска му работа. (:
    А и какво като едно куче е нападнало човек, това не значи, че всички са такива. Един човек като убие някого, това означава, че всички хора са убийци ли ?
    Последно редактирано от bijou : 04-21-2012 на 00:52

Супер фен Аватара на Irti
    Така!

Темата не е за убийци и педали! Убийства и ухапвания стават всеки ден. На някой убийствата им се разминават, но не за дълго. Или влиза в затвора или го стрелят и е готов. Не ми давайте примери за хора, които не са в затвора. И за тях има място, ама поне се знае кой е.. и аз искам да са в затвора, но там играят много пари и т.н.. а кучетата никой не ги знае кои са виновните, защото са просто... много. Придържайте се към темата и не мешайте двете неща! Направете си кампания "убийте убийците" и протестирайте срещу това. Все ми е едно, ама темата е за друго.

tomboy, ние нямаме достатъчно мозък и зат'ва не се занимаваме с дечица като теб. И поради липсата на мозък ни беше трудно да ти прочетем коментара, защото той просто е... прегледай си го сама.

С какво кучето е по-добро от човека? С това, че взема помощни за нищо? С това, че работи по цял ден и гледа семейство? С това, че разнася бълхи и цяла София мирише на кучкарник?

Точно вие колко кучета сте изхвърли и сега ги гледате? Защо след, като така ги защитавате не почнете да ги събирате по домовете си? М?

bijou, едно куче напада от глад. Озлобява се не от хората, а от това, че стават глутница и придобиват кураж. Нали имат повече мозък от нас, защо тогава мен ще нападнат след, като ти си го ритнала?

Еми тези с кучетата са виновни. Вземете си ги обратно във вас. В другите държави има животинска полиция, ама едно е насилие над животни, а друго е нападение от тях. Да се мъчат животни не е правилно - нека има глоби (всъщност ми е все тая), ама да ме нападне, да го утрепя с камъни и да ме затворят за три години. Това са глупости.

Какви чувства имат? Освен да го галиш и да те гледа мило? Сърчицето му тупка в този прекрасен момент.

Човек е изградил цивилизацията и всичко - не кучето

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Т
    bijou, едно куче напада от глад. Озлобява се не от хората, а от това, че стават глутница и придобиват кураж. Нали имат повече мозък от нас, защо тогава мен ще нападнат след, като ти си го ритнала?
    Едно куче напада, ако се чувства застрашено, ако пази малките си или ако си навлязъл в неговата територия.
    Човек с цел да го нахапе/изяде би нападнало само ако преди това му е давано сурово месо в продължителен период от време. А за бездомно куче е абсурд да мислим, че е хранено толкова дълго с месо.
    Кучето не прави голяма разлика от личност до личност. Ако е наранявано системно от хора, то започва да става все по-подозрително към всеки човек, който мине в близост до него. Едно куче, което е било ритано, наранявано, гонено или бито от хора, понякога му е достатъчно само човек да тръгне с нещо в ръка към него.

Четох преди 1-2 седмици в една група във фейсбук предложения за решаването на проблема.
    Жалко е, че повече от 70% от писалите там виждаха изход само с убийството на кучета.
    Жалко е, че в България никой не гледа как реално да разреши масовите проблеми, ами гледа само как и къде да си излее злобата. Насилието никога не е решавало проблеми! Това е начин да се избяга от проблемите, но не и те да бъдат решени.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Едно куче напада, ако се чувства застрашено, ако пази малките си или ако си навлязъл в неговата територия.
    Човек с цел да го нахапе/изяде би нападнало само ако преди това му е давано сурово месо в продължителен период от време. А за бездомно куче е абсурд да мислим, че е хранено толкова дълго с месо.
    Кучето не прави голяма разлика от личност до личност. Ако е наранявано системно от хора, то започва да става все по-подозрително към всеки човек, който мине в близост до него. Едно куче, което е било ритано, наранявано, гонено или бито от хора, понякога му е достатъчно само човек да тръгне с нещо в ръка към него.
    1+

десет бувки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си