.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 244

Тема: Помиярите

Hybrid View

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Истината с кучетата е много проста. Наливат се луди пари в организации борещи се с проблема. Нали се сещате, че ако проблемът се реши ще секнат и парите. И аз да съм и аз ще правя по някоя кампанийка, когато се зашуми. През останалото време кротко ще си цоцам от бюджета и ще си живея безгрижно.

Супер фен Аватара на radeberger
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Истината с кучетата е много проста. Наливат се луди пари в организации борещи се с проблема. Нали се сещате, че ако проблемът се реши ще секнат и парите. И аз да съм и аз ще правя по някоя кампанийка, когато се зашуми. През останалото време кротко ще си цоцам от бюджета и ще си живея безгрижно.

По-точно нямам как да се каже.

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Това е истината.
    Когато минаваш покрай квартал с кучета е добре да имаш подходящо оръжие или като видиш глутница, веднага да търсиш накакъв кол, тежък камък, тухла и тн. Един приятел от моя клас го нападна куче(или кучета не знам точно) в навечерието на Нова Година. Захапва го за крачола, а той го рита в главата и с пета го натиска по врата. Резултатът е : кучето умира на място(все пак съученикът ми е 110кг). Задължително трябва да се защитиш, било то с шутове или с оръжие. Ако имаш разрешително за пистолет, можеш да ги застрелваш, но не знам дали това е правилният начин. Ако някое куче те лае, проблемът се решава само с бой.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си