Първоначално написано от
Irti
xoxi си говори това, което мисли и нейната гледка точка, но ще й обърнем внимание, разбира се. Пък и май имаше куче (не съм сигурен) смятай...
Преди 3-4 години работех на едно място. Имаше едно куче уж вързано. Никой не го закачаше и един ден си минавах покрай него и тръгна да ме хапе. Без нищо. Съответно бой и шутове та обратно в колибата. Повече не си и помисли за нещо такова.
Едно куче напада всичко, което прецени за лесно достъпно. Неговата територия? То навсякъде има кучета и всичко е тяхно?
Само тогава би нападнало? Казах вече пример и примери много такива. Когато един пес е системно бит става плашлив. Не напада, а е умрял от страх. Познавам страшно много кучкари и знам как се възпитава и как стоят нещата. След системно гонене и бой при всяко клякане кучето бяга, защото си мисли, че ще вземеш камък или нещо такова, но това за съжаление не действа при всички (особено при по-едрите мършляци и по-злобните.
Решението - на площадата + плюс десетина бесилки. И да си ************************ майката.
И да.. вярно, защо не си вземете по един такъв "сладур" да си гледате? Ако всеки "защитник" вземе по една топка бълхи - всичко ще се оправи. Никой не отговори на този въпрос и сега ще скалъпи нещо в бързината.