- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Помиярите
draid според мен отиде малко далече от темата..какво ме интересува мен,че кучета са яли сърна ? Еми ще ядат,хищници са.
Това,че защитавам бездомните кучета,в никакъв случай не означава,че съм съгласна да се разхождат по улиците безпризорно.Но понеже както каза,нито имаме достатъчно приюти,нито достатъчно средства,не виждам как ще стане,защото съм твърдо против да се тровят (при което агонизират изключително дълго и е нехуманно ! ) ,някой селяндур да ги стреля както му падне и кучето да ходи с рана дни наред,докато не гнояса и не стане още по зле,или още по малко да се убиват кучета,които на никой нищо не са сторили.
За парите които питаш от къде идват,има много доброволци ако не си чувал.Всеки път се събират пари за кучетата нуждаещи се от лечение,а всяка събота и неделя тези доброволци носят чували с храна.И колкото и да не ви харесва,всеки човек решава за какво да даде парите.
По същата логика бездомни кучета - изоставени деца,ами дайте тогава да избием и децата,че и те само събират пари,пък и като напуснат домовете и почват да крадат.Всички много ги защитавате тея деца,ама кои от вас са отишли в дом за сираци да помагат на децата,колко от вас са дали пари за тях (не говоря за 1 или 2 левчета ) ? Аз съм решила да помагам на бездомните кучета,давам пари за тях колкото и да нямам,ако имам храна в себе си и видя бездомно куче - му я давам.Не съм скептично настроена нито към хората,още по малко към животните.
А ти,Irti,не се притеснявай за моето семейство,никой никога не е хапан по същата причина,няма и да бъде.
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !