Цитирай Първоначално написано от Me4encety Виж мнението
Нападали са ме кучета.И к'во ? Голямо чудо.Преживява се.А хората които са били отвличани,изнасилвани,преб ивани и кво ли още не оплакват ли се ? Спрете да правите от мухата слон.Предполагам не си обезобразена,обездвижена или със сериозни наранявания.
Развих тежка фобия от тях. Говорим си за ежедневни нападения. Събаряли са ме на земята. Имам огромен късмет, че не ми се е случвало най-лошото. На късмет ли трябва да се разчита? В една столица, където би следвало да може да си пуснеш детето на спокойствие да иде на училище, нормално ли е просто да му стискаш палци да стигне невредимо? Имаш много болен мозък или просто наистина си на 12 и не можеш да си представиш една такава ситуация от погледа на голям човек.
И да, хората, които са били изнасилвани, пребивани и какво ли още не, ТРЯБВА да се оплакват в правилните институции и виновниците да бъдат наказвани. Същото важи и за кучетата. Пред института, в който работи мама, има една такава глутница, от която даже мъжете се плашат. Нападали са бая хора и всички ги е страх. Това не е нормално. Не живеем в палатки из балкана. Това е град. Цивилизация. Би следвало да можеш да си ходиш спокойно.