- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Помиярите
Предполагам нямат право да се оплакват по твоята логика, защото най-вероятно те са си виновни за това или това важи само когато ти изнася? Според мен най-лошото, което може да се направи е да се обвинява жертвата за дадено престъпление. Да, жертвите на кучетата са виновни, за това че вървят по улицата, за това че тази улица била територия на помияри итн.
Иначе аз едно не мога да разбера: как може някой да си мисли, че едно питомно животно (по принцип) би се чувствало добре на улицата и да си мислят че като му хвърлят хляб веднъж на седмица или дори веднъж на ден все едно му помагат кой знае колко и се чувстват добре за себе си, че са спасили същество едва ли не. В крайна сметка уличните кучета също страдат от това, че са на улицата. Тези, които се грижат за бездомните кучета всъщност само влошават обстановката.
ПП: не знам дали знаеш, но в чужбина умъртвяват кучетата в приюти след известно време.
ПП: ако не си готова да спасиш куче и да го прибереш в дома си, тогава обвинявай себе си за съдбата му щом толкова те притеснява.