.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Мега фен Аватара на Niakoitam

Малко че и повече помощ...

Този път темата не е свързана с любов.Просто я поствам тук,защото има повече хора,които биха могли да помогнат.Моля модераторите да не я трият,но пък ако сте толкова на зор...

Та...трябва ми една снимка, на която попаднах от тази група:
    http://www.facebook.com/inkedupofficial
    И ми хареса доста.
    Даже мислех да е първият ми аватар тук.
    Споделих я в профила си,но днес...около 12 часа след това вече я няма.Явно са я изтрили.Това да ми е за урок следващият път да си слагам директно при снимките или да си свалям директно на компютъра като ми хареса нещо
    На снимката беше нещо от рода:
    Една жена мисля че беше с черна тениска и къса пола си сложила тялото и главата на една кухненска маса,на която има разни неща.Тениската и е повдигната нагоре,но гърдите и се виждат съвсем леко прикривайки се от масата. Зад нея е застанала права една друга жена,с по бяла кожа, с бяла тениска,къса рокля и разголен пъп.На лявата ръка от рамото до лакътя и има една покриваща ръката и татоировка на нещо като цветчета.Тази жена е сложила дясната си ръка върху главата на другата жена, а с лявата ръка и е бръкнала под полата. Фонът е някакъв мисля че беше оражевеникав. Нещо такова беше. Благодаря предварително.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

ааааааааааааааааа, не! Тва е най-великата тема! Аааа, нененененнеНе!
    Take the evil out the people, they'll be acting right,
    cause both black and white is smokin crack tonight,
    and the only time we chill is when we kill each other,
    it takes skill to be real, time to heal each other ...
    -2Pac-

Повече от фен
    EPIC : D : D
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Супер фен Аватара на shmatarok
    пиши на администраторите на темата за картинката, не на нас

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ще им пиша...спокойно. Просто исках да проверя дали тук някои е попадал на нея и да мина само с писане на български
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си