.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Unhappy Моля за помощ

Запознах се със страхотен човек. Той е на 29 години, а аз на почти 18 г . Всичко е много хубаво, защото до сега ми е показвал колко много иска да е с мен заради самата мен, а не за да ме използва. Ходихме на романтични вечери и всичко онова, което го има по филмите. .... Но ... дойде момента с баща ми, а там винаги е имало проблеми...
    Той ми не ми позволява да си имам приятел ... и ми каза, че ако искам такъв- сериозен е трябвало да се омъжа за когото си искам там и да прекъсна обучението си , но преди това щял да ме остриже нула номер.. и да се отрече от мен.
    Нямам право да се влюбвам на тази възраст, да имам приятел .. и тем подобни.. А ако не съм скромно момиче, щял да ме заколи ...
    Моля Ви, да ми помогнете и да ми кажете какво да правя, защото вече незнам ... Дали да се омъжа и да покажа среден пръст на баща ми или да остана във вкъщи, където да ме третира като слугиня и пълен болкук с побоища ... ????

Супер фен Аватара на AutomatiC
    Ъъъ, Боже.. От коя ера идва баща ти?
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Или приятелят ти да ти помогне да станеш самостоятелна, след като толкова държи на теб. Като си самостоятелна баща ти може просто да си замине с изискванията си.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от w0sh Виж мнението
    Или приятелят ти да ти помогне да станеш самостоятелна, след като толкова държи на теб. Като си самостоятелна баща ти може просто да си замине с изискванията си.
    Мда. Заедно с приятеля ти се изнасяте някъде, ти си продължаваш с обучението, работа ала-бала може да си намериш и да докажеш на баща си, че вече си пораснала.

Иначе, дори да не се нанесете някъде заедно с твоя, би трябвало вече на 18 години да се изнесеш на квартира някъде, дори и да е малка и т.н.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    може би баща ти не иска да те загуби
    а и си прекалено голяма и независима баща може да изразява мнение по въпроса но не и да те спира да си с човека си.Може би просто не го харесва и както казах страх да не те загуби но при всички положения поговори с него и си изяснете нещата защото сте си роднини и такива крайности и поведение нямат смисъл.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Баща ти е мнооооого строг.. как на 18 ще ти държи сметка?! Ясно, че си под неговия покрив и трябва да спазваш неговите правилна, обаче в случая те са ненормални.. Според мен трябва да се изнесеш от вас без да му даваш обяснения и да продължиш обучението си, а това за брака си е лично твое решение.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Принципно ако наистина си сигурна в тоя мъж и знаеш, че те обича истински и винаги би те закрилял - няма лошо да се ожените или просто да се изнесете някъде и да заживеете заедно. Не е задължително да прекъсваш образованието си, даже по - добре би било да си го продължиш, все пак това ти е бъдещето.

Добре. От една страна бих се опитала да разбера баща ти - не иска да те загуби , но тия побоища, заплашвания и подобни, които ти налага , са меко казано тъпи и безсмислени. А понякога - човек, за да избяга от тая обстановка прави грешки, така че помисли добре и действайте така , както смятате за правилно.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Аз дори и да се изнеса .. баща ми пак ще ме намери, защото е бифш полицай и има връзка с всички национални и чуждестранни агенции за издирване .. Ще ме разбере къде съм ... ИНТЕРПОЛ ... Нямам просто къде да се скрия от него .. Имам по - голям брат, с който можем да обсъдим ваденето на ограничителна заповед, но това на него не му пречи да ме малтретира пак ... Аз в момента не съм под един покрив с него - при баба ми съм .. , но това е че той е в отсрещния блок ..и всеки ден ще се засичаме ...

Еми да ти кажа честно много пъти съм се питала .. но вече му свикнах и разбрах, че няма да се промени .. ...

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    може би баща ти не иска да те загуби
    Don't you say...

Към авторката: Вярно е, че на 18 години си пълнолетна (почти де нали скоро ще ги навършваш), обаче ти е баща и надали ти мисли лошото. И той е минал по този път просто иска да те предпази. А и с приятеля ти имате доста голяма разлика, надали много родители биха се съгласили приятеля на дъжеря им да е с толкова години по-голям. Все пак за да си толкова сигурна в отношенията си с този човек, колко време сте заедно?

Доста добре казано. Ако приятелят ти държи на теб, не би трябвало да му е проблем да ти помогне да си стъпиш на краката.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Ако си сигурна във въпросния мъж замини в чужбина с него. Колкото до баща ти...не знам какво да те посъветвам. Като за начало подай оплакване.Никой няма право да се меси в живота тй, да те следи или заплашва бил той и баща ти. И какво те кара да мислиш че след като е бивш полицай ИНТЕРПОЛ ще се вдигнат заради теб. А ко си сигурна във въпросния човек бягай с него възможно най надалеч по възможност САЩ или Австралия там хич няма да му е лесно да те издири. Особено ако си смениш името( след 18 годишна възраст имаш паво да го правиш).Не се страхувай от него и живей живота си така като искаш.

Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v Виж мнението
    Don't you say...

Все пак за да си толкова сигурна в отношенията си с този човек, колко време сте заедно ?
    Заедно сме от 1 месец и половина, но се познаваме съгурно 6-7 години преди всичко да започне. А и сме от едно село .. там живяхме доста време.
    И да приятелят ми държи много на мене, дори ми предложи да замина с него за Франция, защото той там работи. И все още се чудя.

Сигурна съм и то много в този човек.. Но имам още 5 месеца и половина докато навърша 18 години.. и ... малко не стават толкова бързо нещата ... още много време има до този кулминационен момент в живота ми.Той ми предложи както писах по горе да замина с него във Франция, но нямам право без разрешение от родител , не че немога да премина границата нелегално, но работата е там че заминали всичко трябва да е ОК, за да продължим напред...

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Абе, хора, вие добре ли сте?
    Колкото и баща й да не иска да я изгуби, да я смята за малка и тн, не е нормално такова отношение ИЗОБЩО. Колкото и да е против приятеля на авторката, колкото и да го стряска разликата в годините им, никой на света не може да ме убеди, че един нормален човек би заплашвал дъщеря си с убийства и подобни глупости, че и да я кара да си прекъсва образованието, да се омъжва за момчето и всякакви подобни тъпотии.
    Авторке, баща ти не просто е с остарели разбирания, за мен той е абсолютен задник и на твое място моментално бих прекъснала какъвто и да е контакт с него. Такова отношение е адски унизително за теб самата, не знам как си го търпяла толкова време. Пробвай наистина с някаква ограничителна заповед...

Не съм прочела всички мнения, да подчертая.
    Everything changes, but beauty remains ...

Голям фен Аватара на Starless
    А майка ти къде е ? Иначе варианта наистина е да чакаш да навършиш пълнолетие и да заминете някъде, въпреки че аз не бих го направила...
    Не мисля, че е добра идея да прекъсваш образованието си и да се жениш на тази възраст, но ти си знаеш най-добре.

Цитирай Първоначално написано от Starless Виж мнението
    А майка ти къде е ?
    Майка ми е тук при нас, но няма право на глас .. Единственно и само, ако съвсем случайно я попита нещо .. А иначе тя няма никакво право да се обажда ... Защото тя е здраво мислещ човек, който е със съвременни разбирания за разлика от родителското тяло - баща ми.

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Изтърпи месеците, след които ставаш пълнолетна и се махай от този откаченяк..

Имаш време да обмислиш какво точно искаш да правиш и как да го направиш.. използвай го добре и като дойде времето си оправи живота.. Такова съществуване не заслужава никой.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си