.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Unhappy Моля за мнение..

Имам приятел от 2 години и адски много го обичам,но той е адски груб с мен искарва си цялия яд на мен и това ме наранява.И понеже много го обичм немога да го оставя,иска ми се да бъде по - добър с мен. той е автомонтьор и винаги ме пренебрегва заради неговите коли по който постоянно нещо прави.Казва че ме обича, но аз се съмнявам немога да живея без него, но и не съм щастлива от поведението. Той ми беше първия и сега мисля, че е с мен само заради секса. Какво мислите дали да се отдалеча от него за малко или да го оставя? Моля ви дайте ми съвет.....
    Последно редактирано от M.B.V. : 04-21-2012 на 10:58

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    автомонтьор

супер разбивач.

(малко ме е срам че това ми е първата асоциация)
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    В какъв смисъл е груб и си изкарва яда на теб? Удря ли те?! Ако е така, махай се веднага.

Няма любов ако само говориш за нея, а не правиш нищо, че да я покажеш с действия..

Според мен ако се дръпнеш известно време от него ще разбереш истината.. Гледай внимателно как се държи и действай според наблюденията си..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho Виж мнението
    В какъв смисъл е груб и си изкарва яда на теб? Удря ли те?! Ако е така, махай се веднага.

Няма любов ако само говориш за нея, а не правиш нищо, че да я покажеш с действия..

Според мен ако се дръпнеш известно време от него ще разбереш истината.. Гледай внимателно как се държи и действай според наблюденията си..

+1

Не бъди нечия изтривалка.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от w0sh Виж мнението
    автомонтьор

супер разбивач.

(малко ме е срам че това ми е първата асоциация)
    Точно. Обаче това че е автомонтьор не оправдава действията му. Казваш че го обичаш окей, но казваш и че той те наранява (психически, за физически не знам). Лесно е:

1. Оставаш с него, тъй като "много го обичаш", търпиш държанието му спрямо теб и не питаш за съвет по форумите

или

2. Зарязваш го, казвайки че няма да търпиш поведението му, и си живееш живота.

Физически не ме наранява не ме е удрял, но доста често ме нагрубява .. Благодаря за мненията

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Поговори с него! Имате връзка от две години и не би трябвало да има проблем при разговорите. Говори с него, обясни му какво те наранява и да направи така, че да промени отношението си към теб - независимо колко проблеми и ангажименти си има на главата.

Ако ли пък продължава да е същия - просто го зарязваш. Никой няма правото да те нагрубява и накратко да налага психически тормоз над теб, още повече човека, който твърдиш, че те обича и че го обичаш.

Вярно е , че след такава дълга връзка ще ти е трудно да сложиш край, но ако нещата продължават така - няма смисъл да си губиш времето.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си