.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Ако си сигурна във въпросния мъж замини в чужбина с него. Колкото до баща ти...не знам какво да те посъветвам. Като за начало подай оплакване.Никой няма право да се меси в живота тй, да те следи или заплашва бил той и баща ти. И какво те кара да мислиш че след като е бивш полицай ИНТЕРПОЛ ще се вдигнат заради теб. А ко си сигурна във въпросния човек бягай с него възможно най надалеч по възможност САЩ или Австралия там хич няма да му е лесно да те издири. Особено ако си смениш името( след 18 годишна възраст имаш паво да го правиш).Не се страхувай от него и живей живота си така като искаш.

Сигурна съм и то много в този човек.. Но имам още 5 месеца и половина докато навърша 18 години.. и ... малко не стават толкова бързо нещата ... още много време има до този кулминационен момент в живота ми.Той ми предложи както писах по горе да замина с него във Франция, но нямам право без разрешение от родител , не че немога да премина границата нелегално, но работата е там че заминали всичко трябва да е ОК, за да продължим напред...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си