California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
Външният вид на гаджето
Случвало ли ви се е някой да ви каже "Ееее...как може да излизаш с такъв човек?!" и да става дума за външния му вид?
Какво мислите по този въпрос? Обикновено е ясно,че щом на вас ви харесва,значи това е достатъчно,но тези странични възгласи не ви ли пречат?
ПП: Имам проблем относно това.Приятелят ми е с дълга коса,рок едн рол стил хах иии...то това и на мен не ми пречи супер много,но и не мога да му кажа нищо.Не съм с него заради външния вид ,но той за мен все пак е важен . Много често,когато се разхождаме и хората го гледат.Той е свикнал на това и не обръща внимание,но коментарите са от типа "Леле тоя каква дълга коса има".
Общо взето моят стил е по класически и някак елегантен,на моменти е и леко кифленски и някак си като застана до него ми е малко странно.
Ходим от 2 седмици и за това не може да се говори за любов между нас ,ако ще ми кажете "Нали го обичаш".Но все пак ми дайте някакъв съвет...Иска ми се да изглеждаше по малко по ...различен начин или поне хората около нас да го приемаха по-добре и някак по-яко.
Заслужавам си да ме нахраните ,знам....