- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Случвало ли ви се е?..
Случвало ли ви се е да разкриете на даден човек, че имате симпатии към него, че го харесвате, а той/тя да ви каже, че сега не е готов/а за връзка или нещо от сорта? И 2ри въпрос: Според вас възможно ли е, след като се сближите с този човек, отново да почувствате нещо?
OverRuled// Rise Above Hate..........
ЩЕ отговоря само на първия въпрос - не.
Случвало ми се е. Това е тактично измъкване от ситуацията за да не се налага да ти се казва директно че не те харесва.
Знам ли.. по принцип всичко е възможно. Не ти разбирам втория въпрос.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
За първият - да, случвало ми се е. За вторият, какъв е смисълът да се сближаваш с този човек отново?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ще ти перефразирам втория въпрос.
"Случвало ли ви се е да си обоцкате гъза на пирон и да обмислите след време пак да го направите?"
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Случвало ли ви се е да разкриете на даден човек, че имате симпатии към него, че го харесвате, а той/тя да ви каже, че сега не е готов/а за връзка или нещо от сорта? Не ми се е случвало, надявам се и да не ми се случи.
И 2ри въпрос: Според вас възможно ли е, след като се сближите с този човек, отново да почувствате нещо?
Защо да не е възможно?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Що пък да е толкова невероятно пак да се сближиш? Човекът може да ти е казал, че не е готов за връзка, че иска да сте само приятели и ти да го приемеш това, да се разделите малко поради неловката ситуация и с времето по зрял, улеганл начин да се опитате да си комуникирате катп приятели, което положение вече уж си приел, но в един момент отново се появяват някакви ч-ва към въпросния/въпросната. Е, значи може.
По първия-не. Обикновено директно заявавям влечението си към някого след като нещата вече са повече от ясни.