Искам да ви попитам как може да се направи аборт без родителите да разберат .. ;(
Ако нямаш 18 години - никак.
Ама заслужаваш хранилка, нали знаеш?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
1 на 1 това не се отнася за мен ... питам по принцип какво се прави !
Хахах. Ако си под 18 няма как. Има лекари на черно,но най-малкото да осакатят момичето за цял живот. Затова това е отвратителна идея ...
Тей че... , за да няма нужда от такива неща - ползвайте предпазни мерки,към всички обръщам. Или не правете секс!
maDamn
Да. Продължавай да се смееш след като задаваш такъв сериозен въпрос.
ами ти като не отговаряш по темата какво искаш да правя ??.. окей ще ви питам още 1 въпрос .. след цикъл като правиш секс с кондом имали вероятност да забременееш ?
![]()
Като е с кондом ти как мислиш?
Божеееее
Аз ти предлагам вместо да се излагаш тук и да те тролваме, което ще е доста скучно, вземи прочети някой от хилядите сайтове със статии, посветени на сексуалната култура. Елементарни и глупави въпроси задаваш при това в неправилния раздел.
Dr. Gregory House
то ми е ясно , че като е с кондом нищо няма да стане ..но ми казваха че има вероятност да се забременееvaldesbg а ти спри да ми казваш какво да правя и да не правя :@
Защо да спре валдес? Ти осъзнаваш ли колко малоумна се доказваш в момента. Валдес просто ти прави услуга и ти дава съвет, който ти дори не заслужаваш.
абе вие тоя сайт за какво го имате да се правите на велики зад профилите .. не съм му искала съвета на твоя приятел....ИНТЕРЕСУВАМ СЕ от тези работи а ВИЕ като незнаетe нищо свързано с ТЕМАТА МИ НЕ ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИ![]()
Ъъъ, аз ли не знам нищо свързано с темата? Извинявай, ама и аз ти отговорих на въпросите. В пъти по-компетентна съм от теб.
И да, точно зат'ва го имаме този сайт. Та защо не пропълзиш обратно под камъка изпод който си дошла?
Ъъъъ , не мисля ,че темата е за тоя раздел...
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Щом се интересуваш - иди и чети. Както вече ти казах има милиони сайтове с подробна информация. Тука не сме бюро справки.
Dr. Gregory House
Не, не можеш да забременееш с кондом.
След цикъл, преди цикъл, по време на цикъл, на Земята, на Луната, в двора, в колата на баща ти... кондома си е кондом.
Сперматозоиди - отвътре;
Вагина - отвън.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Х*й да е да му го набиеш, ама то акъл. Те му обясняват как да се образова, а то скача като ужилено. Ами няма как да стане.
ооооооооооопс белята ли стана!?
Сипваш белина, там откъдето излиза бебето.
Взимаш пушка и дебнеш щъркела да го свалиш преди да е прелетял над вас и да е спуснал бебето. Иначе не ги слушай, това със забременяването е световна конспирация, няма такова нещо, с или без презерватив не може да забременееш ако нямаш разрешение от агенцията по доставка на деца. А цикъла е само за да може да им е гадно на жените...
П.С. Изключително ограничена си от към интелект явно, щом не съзнаваш колко малоумни въпроси задаваш. Ако си мислиш, че се крия зад профил, както ти твърдиш, заповядай мога да ти го кажа и лице в лице същото. За жалост обаче, не мисля че ще има някакъв смисъл и че ще ти дойде акъла.
Не , няма как да забременееш , когато е с кондом - с изключение тогава, когато (не дай си , Боже) презерватива се скъса.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5