- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля за помощ :)
имам едно проблемче, ако обичате бихте ли ми помогнали
Аз съм Стилянчо и моят проблем е че съм се влюбил в едно момиче и не знам какво да направя??
Ъъ.. освен да й кажеш ?! Дай малко повече инфо - познавате ли се, на колко години сте, тя има ли си приятел, проявява ли интерес към теб?
То хубаво да помогнем, ама много го изхвърли така. Години? Какво ще рече, че си се влюбил, познавате ли се изобщо?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
така на 15 е и тя но се пада с така голямо самочуствие.Познаваме се от 3 години и миналата година бяхме много близо да си станем гаджета, но не знам какво стана и тя ми се разсърди.Питах я много пъти какво има, но тя не ми отговаря. Бяхме най-добри приятели, учихме в едно училище до миналата година, а сега ме игнорира напълно
АБСОЛЮТНО НИКАКВА ;( Не знам просто това момиче е уникално за мен
Още си на 15, какво се затормозяваш? Каква любов на 15? сега виждате ли се често, говорите ли си?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
пиша и по skype,face ходих до нейното училище дори но тя чисто и просто ме отбягва и най-гьдното е че не знам защо
Ами не виждам какво друго можеш да направиш... Спри да я търсиш и да се унижаваш. От кога сте в такива отношения?
тя сп,я да ми гово,и от месец два пък и сега е в няква компания на кифли
Ам освен да си удряш по често злобарки....
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
нали LOL са ще почнете с тролването
Тая вечер сте се наговорили да пускате дебилни теми ми се струва...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ама човек като не ти изнася не пише мнения тва е... аз гледах няколко форума, ти си се взел за учителя Йода пък нали и ти си отворил някаква тема ,как да се харесаме на момиче,.
Щом те отбягва и не се впряга да поддържа контакт с теб - явно не гледа на теб по тоя начин, по който гледаш ти на нея. Приеми го тоя факт и продължавай напред.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥