- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпроси към момичетата
1. Смятате ли, че имате проблеми във взаимоотношенията с момчетата? Не. Всъщност, трудно ми е да се задържам във връзки, но мисля, че този проблем се корени не толкова в самите ми отношения с момчетата, а във възприятието ми.
2. Колко пъти горе-долу са ви сваляли или заговаряли момчета тази година? (колкото приблизително можете - толкова) - За бройката мога само да предполагам. На купони, излизания с по-големи компании най-често. Когато съм сама примерно на улицата да ме заговорят (с цел да се запознаем, не просто да подвикнат нещо)се случва по-рядко, тази година от няколко пъти, само един единствен е довел до нещо повече.
3. Търсите ли съвети от списания, телевизия или интернет за това, как да сваляте момчета? Не.
4. Ако да, колко често? -
5. Ако попаднете на теоритични материали за това, как да сваляте момчета, които работят безотказно, стига да бъдат приложени като хората, бихте ли ги закупили? (на достъпна цена) Не.
6. Ако е курс, бихте ли се записали? Не.
7. Да приемем, че след ползването на такива материали, станете гуру и можете да забърсвате мъже с лекота за нула време. Смятате ли, че това ще ви помогне в живота? Не. Може би обаче ще помогне на определени момичета за изграждане на по-стабилно самочувствие, не знам.
8. Ако имахте тези умения и можехте да запазите взаимоотношенията си дискретни, щяхте ли да се порадвате на бройка първо или бихте предпочели да си хванете направо сериозно гадже? (избирате си подходящи хора за една нощ, а не си лягате с когото да било) За тези подходящите за 1 нощ не ми трябват специални умения, но в момента по-скоро бих предпочела второто - не искам да го наричам 'сериозно гадже', но продължителното взаимоотношение с момче в момента, което да опозная по-добре, би ми било далеч по-интересно.
9. Според вас може ли да съществува такава работеща теория или взаимоотношенията между мъжете и жените са прекалено сложни, за да бъдат описани в някакви книжки? Не вярвам в една общовалидна работеща теория. Харесвала съм толкова различни един от друг мъже/момчета, които са се държали по коренно различен начин. Поне при мен няма определен модел на поведение, макар в момента да ми изникват определени качества, които биха ми направили добро впечатление. Излъчването при самото 'харесване' е едно от най-важните неща - самоувереността също, дори езикът на тялото - на пръв поглед дребни неща, които обаче влияят доста.
10. Решавате да се доверите на подобни материали. В тях ви съветват да заговаряте, да взимате номера, да търсите другия, да правите вие крачките, това би ли ви отказало? Ако аз правя абсолютно всички крачки, винаги аз да го търся и така нататък, ще реша, че не е толкова заинтересован. Тогава би ме отказало, да. Ако става въпрос само до момента на свалянето - отговорът ми е не.
11. Отивате на такъв семинар. Бихте предпочели да го води жена или мъж? Няма значение, по-важни са характеристиките на въпросния мъж/жена.
12. Ако не е, това ще ви откаже ли? -
13. Защо? -
14. Може ли една жена, която не е чак толкова хубава, да си позволи мечтаните мъже? Може би може, всъщност да - виждала съм какви ли не двойки, в която момчето е с доста добър външен вид, а момичето не особено. Красотата е субективна, но само до някаква степен. Решавам, че момичето вероятно има доста други качества, с които да компенсира.
15. Склонни ли сте да правите секс за една вечер при подходящи обстоятелства? Зависи от 'подходящите' обстоятелства.
16. Ако да, склонни ли сте сами да се опитате да създадете тези обстоятелства, стига да знаете как? Едва ли.
17. Бихте ли искали да разберете как мислят мъжете? - Те мислят толкова различно. Би отнело доста време.
18. Ако прочетете теоритичните материали и започнете да ги практикувате, бихте ли скрили това от близките си? Да.
19. А от мъжете, които сваляте? Да.
20. Според вас има ли неща, които не могат да се научат и са вродени? По принцип да. Откъм темата за свалянето, човек трябва да работи върху себе си първо, после сам може да си изгради нужните 'умения' на базата на увереността и опита си.
0. На колко години сте?15
1. Смятате ли, че имате проблеми във взаимоотношенията с момчетата?не
2. Колко пъти горе-долу са ви сваляли или заговаряли момчета тази година?никаква представа,не забелязвам такива неща.Имам човек до себе си,който ценя,а другите просто ми са безразлични..
3. Търсите ли съвети от списания, телевизия или интернет за това, как да сваляте момчета?не
4. Ако да, колко често?...
5. Ако попаднете на теоритични материали за това, как да сваляте момчета, които работят безотказно, стига да бъдат приложени като хората, бихте ли ги закупили? (на достъпна цена)не
6. Ако е курс, бихте ли се записали? не
7. Да приемем, че след ползването на такива материали, станете гуру и можете да забърсвате мъже с лекота за нула време. Смятате ли, че това ще ви помогне в живота?не
8. Ако имахте тези умения и можехте да запазите взаимоотношенията си дискретни, щяхте ли да се порадвате на бройка първо или бихте предпочели да си хванете направо сериозно гадже? (избирате си подходящи хора за една нощ, а не си лягате с когото да било)мисля че бих.
9. Според вас може ли да съществува такава работеща теория или взаимоотношенията между мъжете и жените са прекалено сложни, за да бъдат описани в някакви книжки?мисля,че не може.
10. Решавате да се доверите на подобни материали. В тях ви съветват да заговаряте, да взимате номера, да търсите другия, да правите вие крачките, това би ли ви отказало?мисля че не би ме отказало,обаче никога няма да се довря на подобни материали
11. Отивате на такъв семинар. Бихте предпочели да го води жена или мъж?няма значение за мен
12. Ако не е, това ще ви откаже ли?не
13. Защо?не знам
14. Може ли една жена, която не е чак толкова хубава, да си позволи мечтаните мъже?да
15. Склонни ли сте да правите секс за една вечер при подходящи обстоятелства?да
16. Ако да, склонни ли сте сами да се опитате да създадете тези обстоятелства, стига да знаете как?да
17. Бихте ли искали да разберете как мислят мъжете?не
18. Ако прочетете теоритичните материали и започнете да ги практикувате, бихте ли скрили това от близките си?не
19. А от мъжете, които сваляте?да
20. Според вас има ли неща, които не могат да се научат и са вродени?не
0. На колко години сте? (незадължително, разбира се)15 все още
1. Смятате ли, че имате проблеми във взаимоотношенията с момчетата?попринцип не но се случва
2. Колко пъти горе-долу са ви сваляли или заговаряли момчета тази година? (колкото приблизително можете - толкова)ами около 3 засега
3. Търсите ли съвети от списания, телевизия или интернет за това, как да сваляте момчета? предимно за развлечение
4. Ако да, колко често?понякога
5. Ако попаднете на теоритични материали за това, как да сваляте момчета, които работят безотказно, стига да бъдат приложени като хората, бихте ли ги закупили? (на достъпна цена)щом са на достъпна да бих си купила но едва ли бих приложила всичко в действие
6. Ако е курс, бихте ли се записали? не
7. Да приемем, че след ползването на такива материали, станете гуру и можете да забърсвате мъже с лекота за нула време. Смятате ли, че това ще ви помогне в живота?вероятно
8. Ако имахте тези умения и можехте да запазите взаимоотношенията си дискретни, щяхте ли да се порадвате на бройка първо или бихте предпочели да си хванете направо сериозно гадже? (избирате си подходящи хора за една нощ, а не си лягате с когото да било)не, сериозно ще си хвана
9. Според вас може ли да съществува такава работеща теория или взаимоотношенията между мъжете и жените са прекалено сложни, за да бъдат описани в някакви книжки?за мен написаното в книгите е доста условно и не бива да се приема/прилага директно
10. Решавате да се доверите на подобни материали. В тях ви съветват да заговаряте, да взимате номера, да търсите другия, да правите вие крачките, това би ли ви отказало?ако съм заинтересована едва ли би ме отказало
11. Отивате на такъв семинар. Бихте предпочели да го води жена или мъж?бих искала да е мъж за да чуя и другата страна на монетата
12. Ако не е, това ще ви откаже ли? не но ще ми е вероятно отегчително
13. Защо? защото ще има доста неща които вече съм чула
14. Може ли една жена, която не е чак толкова хубава, да си позволи мечтаните мъже?да ако знае как
15. Склонни ли сте да правите секс за една вечер при подходящи обстоятелства?ми като порасна защо да не опитам
16. Ако да, склонни ли сте сами да се опитате да създадете тези обстоятелства, стига да знаете как?ами да
17. Бихте ли искали да разберете как мислят мъжете?честно казано да но така няма да ми е интересно
18. Ако прочетете теоритичните материали и започнете да ги практикувате, бихте ли скрили това от близките си?не
19. А от мъжете, които сваляте?да
20. Според вас има ли неща, които не могат да се научат и са вродени?да
Последно редактирано от Hilary_ : 04-22-2012 на 11:56
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
0. На колко години сте? (незадължително, разбира се) 20
1. Смятате ли, че имате проблеми във взаимоотношенията с момчетата? Не съм сигурна
2. Колко пъти горе-долу са ви сваляли или заговаряли момчета тази година? (колкото приблизително можете - толкова) Сещам се поне за трима
3. Търсите ли съвети от списания, телевизия или интернет за това, как да сваляте момчета? ъъ не, що за глупост
4. Ако да, колко често? ---
5. Ако попаднете на теоритични материали за това, как да сваляте момчета, които работят безотказно, стига да бъдат приложени като хората, бихте ли ги закупили? (на достъпна цена) Не.
6. Ако е курс, бихте ли се записали? Не.
7. Да приемем, че след ползването на такива материали, станете гуру и можете да забърсвате мъже с лекота за нула време. Смятате ли, че това ще ви помогне в живота? В любовния може би, но ще е един фалш, така че не.
8. Ако имахте тези умения и можехте да запазите взаимоотношенията си дискретни, щяхте ли да се порадвате на бройка първо или бихте предпочели да си хванете направо сериозно гадже? (избирате си подходящи хора за една нощ, а не си лягате с когото да било) Не знам... честно..
9. Според вас може ли да съществува такава работеща теория или взаимоотношенията между мъжете и жените са прекалено сложни, за да бъдат описани в някакви книжки? По-скоро второто. Еее айде друго, че теЗ въпроси ми писнаха.
10. Решавате да се доверите на подобни материали. В тях ви съветват да заговаряте, да взимате номера, да търсите другия, да правите вие крачките, това би ли ви отказало? :>
11. Отивате на такъв семинар. Бихте предпочели да го води жена или мъж? Мъж
12. Ако не е, това ще ви откаже ли? Изобщо няма да ми стъпи крачето на такива семинари
13. Защо? Защото е глупаво
14. Може ли една жена, която не е чак толкова хубава, да си позволи мечтаните мъже? Не.
15. Склонни ли сте да правите секс за една вечер при подходящи обстоятелства? Да.
16. Ако да, склонни ли сте сами да се опитате да създадете тези обстоятелства, стига да знаете как? Да.
17. Бихте ли искали да разберете как мислят мъжете? -
18. Ако прочетете теоритичните материали и започнете да ги практикувате, бихте ли скрили това от близките си? Сигурно, защото ще ме е срам, че чета такива ГЛУПОСТИ.
19. А от мъжете, които сваляте? същото
20. Според вас има ли неща, които не могат да се научат и са вродени? Да.
гмо, очаквах нещо по-интересно
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Разбрах квото ми трябваше. Може да се заключи.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ами хубаво
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.