0. На колко години сте? (незадължително, разбира се)
На 19.
1. Смятате ли, че имате проблеми във взаимоотношенията с момчетата?
Конкретно с тях-не,дори са ми по-разбираеми.Но пък трудно си позволявам да се привържа към когото и да било и това понякога рефлектира и върху отношенията ми и с момчетата.Може би е проблем,като се замисля.
2. Колко пъти горе-долу са ви сваляли или заговаряли момчета тази година? (колкото приблизително можете - толкова)
Към 5~7.
3. Търсите ли съвети от списания, телевизия или интернет за това, как да сваляте момчета?
Тц.Никак не одобрявам свалките по предварителен сценарий.Като по-млада съм разглеждала,но бързо забелязах,че повечето такива материали са писани по калъп.
4. Ако да, колко често?
5. Ако попаднете на теоритични материали за това, как да сваляте момчета, които работят безотказно, стига да бъдат приложени като хората, бихте ли ги закупили? (на достъпна цена)
Бих го направила,колкото да изпробвам. xDD
6. Ако е курс, бихте ли се записали?
Е,не...
7. Да приемем, че след ползването на такива материали, станете гуру и можете да забърсвате мъже с лекота за нула време. Смятате ли, че това ще ви помогне в живота?
Може пък,кой знае...Ще разработя теория за хорските взаимоотношения и ще направя всичко възможно,за да разбера на какво се дължи това,че работи,винаги ли работи,когато не работи каква е причината,а дали чрез такива техники заобикалят ли се личните предпочитания на "атакувания" индивид или пък му се създава илюзията,че ги среща у "атакуващият" т.н. След като си намеря читав мъж и разчепкам методиката хубаво,ще намеря и начин да я популяризирам и дори да се занимая и професионално с нея. (ъхъ,все пак нали ще съм гуру...знанието не бива да умира след мен)
8. Ако имахте тези умения и можехте да запазите взаимоотношенията си дискретни, щяхте ли да се порадвате на бройка първо или бихте предпочели да си хванете направо сериозно гадже? (избирате си подходящи хора за една нощ, а не си лягате с когото да било)
Второто.Отношенията за една нощ са ми безсмислени.
9. Според вас може ли да съществува такава работеща теория или взаимоотношенията между мъжете и жените са прекалено сложни, за да бъдат описани в някакви книжки?
Могат да бъдат описани опорните точки на механизма,тъй като донякъде може да се каже,че са универсални-оттам нататък вече се подхожда според самия индивид.Теорията трябва да бъде напасвана според характерните особености на човека срещу нас,просто няма как да не се съобразим с тях....И,не,взаимоотношеният а между мъжете и жените не са чак пък толкова сложни,нито абсолютно уникални и неповторими при всяка една двойка,както все обичат около мен да повтарят-в есенцията си нещата не са никак оплетени и...показват сходства,колкото щеш.
10. Решавате да се доверите на подобни материали. В тях ви съветват да заговаряте, да взимате номера, да търсите другия, да правите вие крачките, това би ли ви отказало?
О,не-ако съм решила,нищо не би ме спряло.
11. Отивате на такъв семинар. Бихте предпочели да го води жена или мъж?
Ам,мъж,ако може.
12. Ако не е, това ще ви откаже ли?
Може би няма да го взема толкова насериозно и ще слушам с половин ухо.
13. Защо?
Защото ще имам въпроси ,на които би могъл да отговори само крайно рационален човек с логическо мислене-при нас,жените,такива люде са рядкост.Друго-ще прилагам наученото главно върху други мъже,редно е този,който ми разяснява тактиката да е от същия пол и да може да ми обясни нещата от неговата гледна точка.
14. Може ли една жена, която не е чак толкова хубава, да си позволи мечтаните мъже?
Определено.
15. Склонни ли сте да правите секс за една вечер при подходящи обстоятелства?
Не съм-главно губене на време си е това.
16. Ако да, склонни ли сте сами да се опитате да създадете тези обстоятелства, стига да знаете как?
Ако бях склонна щях да задвижа нещата и още как-но при положение,че ще съм наясно как всичко ще приключи набързо и от всички тези усилия ще извлека час-два удоволствие и нищо повече,просто ми се вижда глупаво да се "хабя" така.
17. Бихте ли искали да разберете как мислят мъжете?
Всяка жена би проявила интерес,аз не правя изключение.
18. Ако прочетете теоритичните материали и започнете да ги практикувате, бихте ли скрили това от близките си?
А,не бих-дори ще споделя с тези,които имат някакви проблеми в това отношение или са любопитни.
19. А от мъжете, които сваляте?
Не,не,не...
DD
20. Според вас има ли неща, които не могат да се научат и са вродени?
В тая област едва ли...
Това е. Бъдете максимално честни. Благодаря предварително!