.
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Threaded View

Супер фен Аватара на shmatarok
    0. На колко години сте? (незадължително, разбира се) - почти 19
    1. Смятате ли, че имате проблеми във взаимоотношенията с момчетата? - По-скоро не
    2. Колко пъти горе-долу са ви сваляли или заговаряли момчета тази година? (колкото приблизително можете - толкова) - Около 7-8, ако помисля малко може и 10 да ги докарам
    3. Търсите ли съвети от списания, телевизия или интернет за това, как да сваляте момчета? - Да търся - не, каквото ми е попадало съм го чела, но нищо не взимам присърце, почти всичко е написано крайно дебилско и несъответстващо на реалността.
    4. Ако да, колко често? - ------------
    5. Ако попаднете на теоритични материали за това, как да сваляте момчета, които работят безотказно, стига да бъдат приложени като хората, бихте ли ги закупили? (на достъпна цена) - Не.
    6. Ако е курс, бихте ли се записали? - Не.
    И въпреки, че отрязах теориите за "обучението", ще отговоря и на другите въпроси. ;Д
    7. Да приемем, че след ползването на такива материали, станете гуру и можете да забърсвате мъже с лекота за нула време. Смятате ли, че това ще ви помогне в живота? - Не съм сигурна... може би ще се чувствам и аз по-търсена и важна, ама не знам
    8. Ако имахте тези умения и можехте да запазите взаимоотношенията си дискретни, щяхте ли да се порадвате на бройка първо или бихте предпочели да си хванете направо сериозно гадже? (избирате си подходящи хора за една нощ, а не си лягате с когото да било) - Зависи. Май съм по-склонна в началото да си дам свобода, а после вече да се огранича с един човек.
    9. Според вас може ли да съществува такава работеща теория или взаимоотношенията между мъжете и жените са прекалено сложни, за да бъдат описани в някакви книжки? - Второто.
    10. Решавате да се доверите на подобни материали. В тях ви съветват да заговаряте, да взимате номера, да търсите другия, да правите вие крачките, това би ли ви отказало? - Ъ, не.
    11. Отивате на такъв семинар. Бихте предпочели да го води жена или мъж? - Нямам предпочитания, но може би ще е по-добре да е мъж, все пак да говори от името на силния пол
    12. Ако не е, това ще ви откаже ли? - Не.
    13. Защо? - Нямам предпочитания :Д
    14. Може ли една жена, която не е чак толкова хубава, да си позволи мечтаните мъже? - Да.
    15. Склонни ли сте да правите секс за една вечер при подходящи обстоятелства? - Да.
    16. Ако да, склонни ли сте сами да се опитате да създадете тези обстоятелства, стига да знаете как? - Да.
    17. Бихте ли искали да разберете как мислят мъжете? - По-скоро не, бих загубила интерес.
    18. Ако прочетете теоритичните материали и започнете да ги практикувате, бихте ли скрили това от близките си? - Принципно не съм от хората, които се хвалят или споделят каквото и да е, така че бих си премълчала и за това.
    19. А от мъжете, които сваляте? - Хаха, естествено. Едва ли ще се чувстват добре, ако им разкрия пъкления си план
    20. Според вас има ли неща, които не могат да се научат и са вродени? - Винаги има.
    Последно редактирано от shmatarok : 04-21-2012 на 09:59

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си