Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
П.П Care to share целта на изследването?
Да, разбира се. Теориите за сваляне на жени от мъже, известно като pick up, е огромен бизнес, особено в чужбина. Имената на гурутата се чуват по телевизията, има предавания, семинари, книги, форуми, общества, въобще pick up-ът се е заформил като култура. Понеже на няколко пъти повдигах темата за това във форума, ми хрумна, да видя дали няма такова нещо и за жени. За мое голямо учудване, еквивалент на пикъп за мъже няма при жените. Поне не е толкова масов. Не говоря за съвети в списания. Има опити, предполагам някои са относително успешни, но не догонват мащабите на първоначалния бизнес. Исках да си обясня защо. Съответно се разрових в интернет и намерих статия, за пикъп проект за жени, който не се е получил и даваха доводи, защо това нещо не работи и не се е създала индустрия. Събирах от още кладенци квито доводи намерих и реших да ги проверя тук. Това е поводът да пусна половината въпроси. Някои странични, като този за възрастта и четенето на статии са за да добия малко представа какви хора стоят зад отговорите и с каква нагласа.

Като цяло аргументите за това, защо не е сработила работата, се оборват тук, както ясно личи от неподходящите въпроси. Което за мен значи, че статията, на която съм попаднал, не е особено качествена. Очаквах вече да има грамадни женски свалячески общества по това време, след като потръгнаха мъжките. Ще продължавам да търся причината, но имах нужда да поотметна някои предположения, без да се опирам само на моята логика.

И мерси за отговорите!