- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпроси към момичетата
0. На колко години сте? (незадължително, разбира се)-13 (почти14)
1. Смятате ли, че имате проблеми във взаимоотношенията с момчетата?Стеснителна съм, затова може би леки.
2. Колко пъти горе-долу са ви сваляли или заговаряли момчета тази година? (колкото приблизително можете - толкова)-2-3
3. Търсите ли съвети от списания, телевизия или интернет за това, как да сваляте момчета?-Чета, но не търся.
4. Ако да, колко често?-Когато срещна.
5. Ако попаднете на теоритични материали за това, как да сваляте момчета, които работят безотказно, стига да бъдат приложени като хората, бихте ли ги закупили? (на достъпна цена)-Може, за да видя за какво иде реч.
6. Ако е курс, бихте ли се записали?-Ако ми е любопитно.
7. Да приемем, че след ползването на такива материали, станете гуру и можете да забърсвате мъже с лекота за нула време. Смятате ли, че това ще ви помогне в живота?-В известна степен, поне няма да се тревожа за това.
8. Ако имахте тези умения и можехте да запазите взаимоотношенията си дискретни, щяхте ли да се порадвате на бройка първо или бихте предпочели да си хванете направо сериозно гадже? (избирате си подходящи хора за една нощ, а не си лягате с когото да било)-Зависи на каква вълна съм тогава.
9. Според вас може ли да съществува такава работеща теория или взаимоотношенията между мъжете и жените са прекалено сложни, за да бъдат описани в някакви книжки?-Не мисля.При всеки е различно.
10. Решавате да се доверите на подобни материали. В тях ви съветват да заговаряте, да взимате номера, да търсите другия, да правите вие крачките, това би ли ви отказало?-Не мисля, въпреки че съм притеснителна.
11. Отивате на такъв семинар. Бихте предпочели да го води жена или мъж?-Нямам предпочитания, но за мъже по-добре да говори мъж.
12. Ако не е, това ще ви откаже ли?-Изобщо.
13. Защо?-Не ме притеснява пола.
14. Може ли една жена, която не е чак толкова хубава, да си позволи мечтаните мъже?-Да, все пак това са нейните мечтани мъже.
15. Склонни ли сте да правите секс за една вечер при подходящи обстоятелства?-Хмм..да.
16. Ако да, склонни ли сте сами да се опитате да създадете тези обстоятелства, стига да знаете как?-Да.
17. Бихте ли искали да разберете как мислят мъжете?-Да, но не искам да знам всичко..в крайна сметка съм си жена.
18. Ако прочетете теоритичните материали и започнете да ги практикувате, бихте ли скрили това от близките си?-Зависи какви са материалите, но попринцип не.
19. А от мъжете, които сваляте?-Ако не питат няма да им разказвам.
20. Според вас има ли неща, които не могат да се научат и са вродени?-Талантът си е вроден и не можеш да го постигнеш по друг начин. Но той не е всичко, а останалото може да се научи от всеки, стига да има желание.
Come on skinny love just last the year...