когато загубиш нещо чак тогава осъзнаваш какво е значело за теб
Здравейте. Декември месец скъсах с едно момче с което бяхме почти една година.Причините да скъсам с него бяха много и не издържах и сложих край.Проблема е там, че учим в едно училище и постоядно го засичам и си казваме здрасти,но всяка вечер почти в продължение на 4 месеца аз мисля за него и само той ми е в главата. Мисля, че все още го обичам.Много ми липсва и съжалявам,че аз скъсах с него.При мен се получи малко "Когато загубиш някого,чак като си го загубил осъзнаваш какво е означавал за тебе". Не знам да му кажа ли какво изпитвам към него или не?Много го нараних като му казах "аз повече не мога да съм с теб . Искам да си останем поне приятели".Миналия месец класната му ме видя и ми каза,че той и е казал,че като ме види нещо го човърка от вътре.А преди малко му видях faceboock-a от моя измислен профил за игри и снимката на профила му беше с едно момиче.Много съм объркана .Аз не съм такава "2 месеца ходим ,а на 3-я не ,но на 5-я пак сам с теб".Това е първото момче с което късам и в продължение на 4-5 месеца постоянно да мисля за него.Какво бихте направили ,ако сте на мое място?Много ми е гадно и кофти!! ;(