- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- One Direction
Искам да ви попитам знаете ли някакъв магазин в София,в който да продават всякакви неща на One Direction ? Предимно ме интересува за гривни и подобни дранкулки.
Най-вероятно ще има някакви такива неща по фен магазините по моловете. Или провери в Google, ако вече не си, въпреки че се съмнявам да продават някъде неща на One Direction. Иначе ако си толкова запалена си поръчай от някъде.
Eто ти някои неща. ((:
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_fr...All-Categories
http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_...ction+bracelet
http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_...one+direction+
Аз тези неща ги знам,но търся неща ,които се продават в София ,защото мразя да си поръчвам по интернет.
Значи пробвай по моловете, пълно е с такива магазини с фен неща. Там където продават неща на Twilight, Harry Potter, Hannah Montana т.н може и на Оne Direction да намериш нещо. Провери и в големи книжарници.![]()
Ами аз проверих по всички молове ,защото постоянно съм навънка и ги обикалям,като излизам с приятели и нищо не намерих и сега ще ходя да си купя маниста с букви и ще си ги направя сама.
А някой да знае български сайтове в които да се продават гривни,гердани и др такива дребни неща на One direction
a niakoi ot tyk prodava li plakati ili bluzi s imeto im
a nqkoi da znae magazini na 1D wyw warna ??
a nqkoi da znae magazini na 1D wyw warna ??
мисля, че оръжеен магазин ти трябва - купи си някъв пистолет и си пръсни тиквата
Продължавай да търсиш.Все ще се намери някой гей шоп.
Не сте забавни ,като хейтвате хора ,които не познавате.Доказвате само колко сте жалки и им завиждате за това ,което са постигнали.
Е що да ги хейтват?
Не всички харесват пискливи гейчета,които се предполага,че пеят и са от мъжки пол.
Аз примерно на такива създания не бих завидял на НИЩО!
Искаш ли да си поспорим е тука? Сега? Щото е такива малки лигли много ме дразнят.
Защо трябва да се хейтва? Не, защо мислиш,че те са хейтвани, само защото не са харесвани? Да и аз не ги харесвам, даже са ми неприятни, но това не означава, че ги мразя? Нали така? Я ми дефинирай значението на тази думичка, щото явно нещо не го знаеш... Омразата епрекалено силно чувство, за да се изпитва към някого или нещо, непознати за нас, не е ли така? Или и ти не знаеш? Говориш е така, колкото да те видим каква върла фенка си им..После ще ти кажа нещо и за ника ти, ама айде нека свършим с гей.. опа, 1 дайрекшън..
Жалки сме и им завиждаме.. Защо да сме жалки? Чакай малко, ние нямаме ли право да не харесваме изнежени изпълнители, без кой знае какви гласови данни, станали известни сред 14 годишните момичета, само защото представата на обществото за красив мъж е изкривена до няма и къде? А на какво да завиждаме, кажи ми? НЕ трябва ли да завиждам на някого за нещо, което е постигнал и аз също го искам, ха? Щото не мисля, че някой тук иска да ..ъъ.. постигне , нека така го нарека, въпреки,че не са постигнали кой знае какво.. та, мислиш ли,че някой иска да постигне това, което и те? Мимолетна слава сред фенки без редовен цикъл и с една вежда, щото още не знаят кво е пинсета? А? Боже опази! Аз по-добре да се скрия в миша дупка ако това е постигане на нещо?
Това ,че някой продуцент, решава че от теб ще стане тийн сензация, само щото 16-20 годишните момчета са вървежни и те лансира, далеч не е нещо за гордост.. Така че мила моя, те не са постигнали кой знае какво, ние няма на какво да им завиждаме.. а твоя ник.. о да.. Иймо гърл а? Иймотата не слушат ли скриймо и иймо, а не някви безтестисни момчета? Или ти е било е така яко на времето тва кат беше модерно и ти да не останеш по-назад? Давай, давай, оправдавай се , много ще ми е интересно да ти чуя куците доводи, моля.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Ах, как ги мразя тези мнения!"Мразите ги и им завиждате защото са постигнали много, известни са..."Еми нека ти дам един прост пример - и Хитлер е много известен, но никой не го харесва, нали?
One Direction.. бяха онея педали, с които Blink 182 се изгавриха, като записаха видео на същото място 12 години по-рано, нали?
Последно редактирано от DennisCobain : 10-25-2012 на 15:54
Минавам само, за да кажа, че уринирам върху инфантилните педалчета от One Gey Erection. Благодаря за вниманието.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
пиш, пиш.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Аз си мислех , че момичето търси място от където да си купи неща на One Direction , а не негативни мнения , но май съм сбъркала !
xPafx Хм,знаеш ли какво ?Защо,като е толкова лесно не станеш известен ти ?Щом е толкова лесно ще очаквам и ще ти купувам албумчетата,няма да се притеснямаш миличко.И концерт няма да пропускам хах.И да ,има на какво да се завижда и има много красиви момичета,които ги харесват,а не както ти описваш с една вежда.Дъщерята на Еминем и сестрата на Майли Сайръс ги харесват.Другото,което е ,че знам какво е хейт,много ясно ,но съм създала темата,за да ми помогнат да намеря ,това което искам да си купя,а не да чета нежелани мнения .Твоето глупаво расъждение си го хвани и си го заври там,където слънце не изгрява.Въобще нямам желание да ти чета простотийте.Освен това те си имат гаджета,които са момичета и въобще не са гейове,а и да бяха какъв ти е проблема?Ограниченото мислене до никъде няма да те заведе.Плюс това,ако не си учил психология,човек се ражда с изградена ориентация при обаркване на хормоните и се ражда гей,а не става такъв с годините.Пожелавам ти да имаш син гей ,който да стане певец и има фенки с една вежда.И отностно никнейма ми,айде няма нужда да ме коментираш.Крий се в мишата си дупка ,защото аз тези компютърни смелчаги ,като тебе ги знам,ама наживо кръгла 0.
Mухахах, на мен пък госпожата по биология ми каза, че хомосексуалността се възпитава.. А и т'ва, че някви болни от синдрома на даун деца ги харесват тая група от спукани презервативи какъв критерий е? Дойде ми до гуша от такива тъпи тийнейджърки като тебе, дето си нямат никаква идея от музика, но спорят за някакви мейнстрийм чикии, дето днеска ги има, утре ги няма... Ти явно слушаш такава малоумна музика, защото е "модерно".
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
sashko705 Първо ,не ме обиждай.Нямаш правото да ме наричаш тъпа,защото всеки който ме познава,знае че съм умна и съм постигнала много неща до тук в живота си за скромната си възраст.Другото,което е че не слушам нещо,защото е модерно.Групата я знам още откакто момчетата отделно кандидатстваха в xfactor и после ги събраха и не предполагах,че ще стана така популярни.