.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 124

Тема: One Direction

Цитирай Първоначално написано от emostylegirl Виж мнението
    xPafx Хм,знаеш ли какво ?Защо,като е толкова лесно не станеш известен ти ?Щом е толкова лесно ще очаквам и ще ти купувам албумчетата,няма да се притеснямаш миличко.И концерт няма да пропускам хах.И да ,има на какво да се завижда и има много красиви момичета,които ги харесват,а не както ти описваш с една вежда.Дъщерята на Еминем и сестрата на Майли Сайръс ги харесват.Другото,което е ,че знам какво е хейт,много ясно ,но съм създала темата,за да ми помогнат да намеря ,това което искам да си купя,а не да чета нежелани мнения .Твоето глупаво расъждение си го хвани и си го заври там,където слънце не изгрява.Въобще нямам желание да ти чета простотийте.Освен това те си имат гаджета,които са момичета и въобще не са гейове,а и да бяха какъв ти е проблема?Ограниченото мислене до никъде няма да те заведе.Плюс това,ако не си учил психология,човек се ражда с изградена ориентация при обаркване на хормоните и се ражда гей,а не става такъв с годините.Пожелавам ти да имаш син гей ,който да стане певец и има фенки с една вежда.И отностно никнейма ми,айде няма нужда да ме коментираш.Крий се в мишата си дупка ,защото аз тези компютърни смелчаги ,като тебе ги знам,ама наживо кръгла 0.
    Доживях 15-годишна пикла да ми говори на мене за психология. Аз философски цикъл го уча, моето момиче, а когато аз съм учила психология, ти си била като стотинка под килим!
    Ти не си тази, която да определя чие разсъждение е глупаво и кое не, защото ти самата си адски ограничена малка лигла, без развита мозъчна дейност и чувство за естетика спрямо музиката.Другото , което ми е много интересно, как подяволите мнението се "хваща"?! Ти ако можеш, то аз не съм с такава мутационна изменчивост! При мен такива аномалии няма!
    Това, че си имат гаджета нищо не значи. Всичко е за така наречения PR, нали се сещаш? И не ме наричай "компютърна смелчага", мисля,че и двете сме наясно,че това ти го казвам,чрез лаптопа си, по единствената проста причина, че няма как да те видя наживо.
    Но и твоето време ще дойде и ти ще израстеш този период и ще се надсмиваш сама над себе си.
    Хайде от мен нещо хубаво и положително да има в смърдящата тема :
    http://www.youtube.com/watch?v=qoiO0r0AoAA
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Супер фен Аватара на sashko705
    sashko705 Първо ,не ме обиждай.Нямаш правото да ме наричаш тъпа,защото всеки който ме познава,знае че съм умна и съм постигнала много неща до тук в живота си за скромната си възраст.Другото,което е че не слушам нещо,защото е модерно.Групата я знам още откакто момчетата отделно кандидатстваха в xfactor и после ги събраха и не предполагах,че ще стана така популярни.
    Ами щом си толкова "умна", защо не го покажеш тук? Аз до сега не съм чул за никой умен човек, който да слуша такива лайна... А и какво си постигнала в живота? Изкарваш само шестици?
    Последно редактирано от sashko705 : 11-22-2012 на 17:07

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

И зима стипендия!
    WindScar <3333

Цели 21 лева..

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people

Е стига де, тя е толкова преуспяла, за нея може и 22 да са!
    WindScar <3333

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Nikolcheto24 Виж мнението
    Ах, как ги мразя тези мнения!"Мразите ги и им завиждате защото са постигнали много, известни са..."Еми нека ти дам един прост пример - и Хитлер е много известен, но никой не го харесва, нали?
    Хитлер е велик!

Град
    София
    Доста се посмях с темата и постовете ви, благодаря! : )

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Хитлер е велик!
    Аз не съм казвала, че не е.Но е факт, че почти цял свят го ненавижда, а дори и самите германци не го тачат.Дадох го като пимер с популярността.

ПП: Още веднъ - One Defection suck.

Град
    София
    Ти написа, че никой не го харесва. :Д

Кво да направим, хъни, смешни сме,
    WindScar <3333

Голям фен Аватара на Elli *
    Много малоумна тема.
    Тея станаха известни, защото уж били хубави с гейското си излъчване.
    За пеене има 34619481 повече хора, които пеят по- хубаво от тях.
    Ни виждам с какво ви впечатляват някакви момченца, които грачат по 2 реда безмислен текст и копират.

xPafx Първо не съм на 15,а доста по-голяма.Аз съм на 27 години,а сестра ми е на 15.Профила е общ .Завържила съм више образование за хирург ,имам собствена болница в САЩ и в момента съм си в България по случай наближаващите празници.И това ,че съм фенка на тийн група ,не ме прави нещо по-малко.Имам си съпруг и знам 4 езика.Хайде ,давай наричай ме глупава и със стипения.Всичко сама съм си платила ,защото бях на работа доста дълго време и ходех на лекций.Именно затова не желая да чета твоето ограничено и селско мнение,а отностно сестра ми,не се зачакай и с нея,защото момичето много се учи и се гордея с нея.Лек ден ти желая. : ))

Мале даже и ти не си повярва, като го написа това.
    Имала собствена болница ....

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    xPafx Първо не съм на 15,а доста по-голяма.Аз съм на 27 години,а сестра ми е на 15.Профила е общ .Завържила съм више образование за хирург ,имам собствена болница в САЩ и в момента съм си в България по случай наближаващите празници.И това ,че съм фенка на тийн група ,не ме прави нещо по-малко.Имам си съпруг и знам 4 езика.Хайде ,давай наричай ме глупава и със стипения.Всичко сама съм си платила ,защото бях на работа доста дълго време и ходех на лекций.Именно затова не желая да чета твоето ограничено и селско мнение,а отностно сестра ми,не се зачакай и с нея,защото момичето много се учи и се гордея с нея.Лек ден ти желая. : ))
    Да си тъп, но чак пък толкова.Момиче, където и да учиш е НЕВЪЗМОЖНО да завършиш специализация на 27 години, още повече хирургия.Завършваш обща медицина на 25 или 26 години и после специализираш най-малко 7 години.Освен това да учиш в Сащ си е почти навъзможно, камоли и болница да имаш.Аман от прости хора.Отчайвам се вече.

Ко рече, ко?
    Ти знаеш ли колко години се учи специализация??!
    Определено преди 30 няма как да завършиш.. камоли в Сащ, камоли па болница да имаш.
    И моля те, никой на 27 с акъла си не би ги слушал.
    WindScar <3333

xPafx Първо не съм на 15,а доста по-голяма.Аз съм на 27 години,а сестра ми е на 15.Профила е общ .Завържила съм виCше образование за хирург ,имам собствена болница в САЩ и в момента съм си в България по случай наближаващите празници.И това ,че съм фенка на тийн група ,не ме прави нещо по-малко.Имам си съпруг и знам 4 езика.Хайде ,давай наричай ме глупава и със стипения.Всичко сама съм си платила ,защото бях на работа доста дълго време и ходех на лекций.Именно затова не желая да чета твоето ограничено и селско мнение,а отностно сестра ми,не се зачакай и с нея,защото момичето много се учи и се гордея с нея.Лек ден ти желая. : ))
    АХАХХАХАХАХААХАХАХАХАХА, т'ва че си тъпа и се би вързала на подобна простотия, не значи, че и ние сме толко тъпи и, че ще се вържеме на т'ва.... Ама то не може да си умна, при положение, че слушаш такава елементарна музика..
    Последно редактирано от sashko705 : 11-23-2012 на 17:08

"Imagine all the people

Поне да беше скалъпила лъжата малко по- достоверно.

Ако искате ми вярвайте.Слабо ме касае.

Ако искате ми вярвайте.Слабо ме касае.
    Пхахах, не ставаш за нищо. Поне да си беше защитила позицията. Ама да, като те хванахме в лъжа, нормално да се покриеш
    WindScar <3333

Окей, нека да приемем, че говориш истината. За какво ти е магазин в София при пложение, че имаш сестра в САЩ?! Като ти казвам, че си тъпа, значи си тъпа.. Даже си на най-ниското ниво на тъпост- където и една сносна лъжа не можеш да скалъпиш..

"Imagine all the people

Само дет зимаш стипендия..
    WindScar <3333

Ще пропусна гавренето с One Direction, поради факта, че много мразя хора, които не са постигнали нищо да обиждат момчетата, които в момента изживяват мечтите си.
    Сегашния брой на списание Браво е специален. Всичко е с момчетата и има подърак гривна. На нея пише I love One direction. Аз имам зелената. Цената е 3,90.

Някой да знае магазини, в които да продават неща на 1D в Ямбол, Сливен, Ст. Загора, Нова Загора или някъде в този район ??

Какво сте тръгнали да ги плюете, не ми е ясно? Били гейчета, педали и не знам си какви още. Ами престанете. Жалки сте! Не сте повече от тях, така че... Другото, което е, момичето не е направило темата, за да си излеете омразата към One Direction. Можехте просто да подминете темата. Без нападки.

Град
    София
    Доста мензис и редки екскременти се изляха в тази тема, продължавайте в същия дух!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си