- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- One Direction
Доживях 15-годишна пикла да ми говори на мене за психология. Аз философски цикъл го уча, моето момиче, а когато аз съм учила психология, ти си била като стотинка под килим!
Ти не си тази, която да определя чие разсъждение е глупаво и кое не, защото ти самата си адски ограничена малка лигла, без развита мозъчна дейност и чувство за естетика спрямо музиката.Другото , което ми е много интересно, как подяволите мнението се "хваща"?! Ти ако можеш, то аз не съм с такава мутационна изменчивост! При мен такива аномалии няма!
Това, че си имат гаджета нищо не значи. Всичко е за така наречения PR, нали се сещаш? И не ме наричай "компютърна смелчага", мисля,че и двете сме наясно,че това ти го казвам,чрез лаптопа си, по единствената проста причина, че няма как да те видя наживо.
Но и твоето време ще дойде и ти ще израстеш този период и ще се надсмиваш сама над себе си.
Хайде от мен нещо хубаво и положително да има в смърдящата тема :
http://www.youtube.com/watch?v=qoiO0r0AoAA
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Последно редактирано от sashko705 : 11-22-2012 на 17:07
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
И зима стипендия!
![]()
WindScar <3333
Цели 21 лева..
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Е стига де, тя е толкова преуспяла, за нея може и 22 да са!
WindScar <3333
Доста се посмях с темата и постовете ви, благодаря! : )
Ти написа, че никой не го харесва. :Д
Кво да направим, хъни, смешни сме,
WindScar <3333
Много малоумна тема.
Тея станаха известни, защото уж били хубави с гейското си излъчване.
За пеене има 34619481 повече хора, които пеят по- хубаво от тях.
Ни виждам с какво ви впечатляват някакви момченца, които грачат по 2 реда безмислен текст и копират.
xPafx Първо не съм на 15,а доста по-голяма.Аз съм на 27 години,а сестра ми е на 15.Профила е общ .Завържила съм више образование за хирург ,имам собствена болница в САЩ и в момента съм си в България по случай наближаващите празници.И това ,че съм фенка на тийн група ,не ме прави нещо по-малко.Имам си съпруг и знам 4 езика.Хайде ,давай наричай ме глупава и със стипения.Всичко сама съм си платила ,защото бях на работа доста дълго време и ходех на лекций.Именно затова не желая да чета твоето ограничено и селско мнение,а отностно сестра ми,не се зачакай и с нея,защото момичето много се учи и се гордея с нея.Лек ден ти желая. : ))
Мале даже и ти не си повярва, като го написа това.![]()
Имала собствена болница ....![]()
Да си тъп, но чак пък толкова.Момиче, където и да учиш е НЕВЪЗМОЖНО да завършиш специализация на 27 години, още повече хирургия.Завършваш обща медицина на 25 или 26 години и после специализираш най-малко 7 години.Освен това да учиш в Сащ си е почти навъзможно, камоли и болница да имаш.Аман от прости хора.Отчайвам се вече.
Последно редактирано от sashko705 : 11-23-2012 на 17:08
"Imagine all the people
Окей, нека да приемем, че говориш истината. За какво ти е магазин в София при пложение, че имаш сестра в САЩ?! Като ти казвам, че си тъпа, значи си тъпа.. Даже си на най-ниското ниво на тъпост- където и една сносна лъжа не можеш да скалъпиш..![]()
"Imagine all the people
Само дет зимаш стипендия..
WindScar <3333
Ще пропусна гавренето с One Direction, поради факта, че много мразя хора, които не са постигнали нищо да обиждат момчетата, които в момента изживяват мечтите си.
Сегашния брой на списание Браво е специален. Всичко е с момчетата и има подърак гривна. На нея пише I love One direction. Аз имам зелената. Цената е 3,90.
Някой да знае магазини, в които да продават неща на 1D в Ямбол, Сливен, Ст. Загора, Нова Загора или някъде в този район ??
Какво сте тръгнали да ги плюете, не ми е ясно? Били гейчета, педали и не знам си какви още. Ами престанете. Жалки сте! Не сте повече от тях, така че... Другото, което е, момичето не е направило темата, за да си излеете омразата към One Direction. Можехте просто да подминете темата. Без нападки.
Доста мензис и редки екскременти се изляха в тази тема, продължавайте в същия дух!![]()