- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- One Direction
Тия са по-зле даже и от JB.... Откъде пари за цяла ТВОЯ СОБСТВЕНА болница??? И какъв хирург - коремен, сърдечен??? Ще ми покажеш ли дипломната си работа или поне ще ни кажеш ли заглавието и колко време я писа. Хаха със хирург на 27 със собствена болница - вярвай си!
Как обичам такива теми!Супер разсънващо ми дойде и добре се посмяхТа значи 27 годишен хирург,който с приятелите си вече бил обиколил всички молове на София и в момента си търси гривни на 1D?! И въпреки че живее и работи в САЩ,където съм сигурна,че може да си намери всичко на 1D,тя държи да си ги вземе от София? А и да не забравим прекарва си свободното време във форум за тинейджъри. fuck logic И най-странното от всичко - кой нормален 27 годишен човек ще слуша 1D?Аз противно на всички останали ще кажа,че момчетата могат да пеят.За разлика от JB те поне са си доказали музикалните умения в X-factor.Въпреки това всичко им е copy-paste,всичките им песни са любовни,защото малките момиченца умират за това (нали знаете,те много разбират от истинска любов).Не предлагат нищо стойностно и въпреки,че си имат гаджета от женски пол,както вече някой спомена преди мен - всичко е заради имиджа,а това че има толкова клипчета,на който се обарват един друг или снимка в twitter на Хари гол,сниман от друг член на групата са отделен въпрос..
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Това, че е на 27 и е хирург със собствена болница не се връзва и няма как да е вярно. Но защо да не може някой човек, който е на 27 години да слуша One Direction?
Защото вече не е 14годишна ученичка, която е "aganst the world".
Защото с годините се развиваш и трябва да си адски ретардирал, за да слушаш подобен бълвоч.. Един интелигентен 27 годишен човек би търсил много повече от лигави текстове и нескопосана музика. Тяхната музика не е насочена към аудитория над 16. Защо би слушал подобна "музика", ако не си 13-14 (15-16) годишна, безмозъчна, депресирана, дебела, пъпчива тийнейджърка?
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Всеки си има вкус. А emostyledirl като харесва групата One Direction,си е нейна работа!
А за тези,които не харесват тази група,си е пак техен вкус и си имат мнение.
ама one direction след 20 години никой няма да ги помни както Beatles , nirvana , ac dc , deep purple , led zeppelin , rainbow и още толкова много се помнят и до ден днешен : )
Последно редактирано от nevermind... : 12-10-2012 на 20:07
^ Да за съжаление ... вместо да хванат да слушат хубави класики дори не от рок жанра те ми подхванали некви където днес ги има утре ги нема
Минавам само, за да уринирам върху тия. Благодаря за вниманието.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
My God, колко си прав/а, просто не мога да се изразя по-точно. На ония педерасти много им е зор на пъповете, че ги защитаваш, emostylegirl! Ако още някой ми каже, че не харесвам тия гейчета, защото им завиждам ще го намеря, ще изнасиля майка му с дистанцьонно и ще му обръсна веждите и миглите! Аа маха, човек няма право на мнение в тия времена!
Хаха тва с хирурга беше... уау мега тъпо! Ти верно да не те ударила саксия по главата, че ги бръщолевиш таквиз неща ва? Айде и да си излъгала кво- ама що не са постара мааалко повече да се поразровиш из обятния свят на Гугъла и да видиш, че на 27 и стажант още няма да си?! (И забележи, на 13 години съм и знам повече за тия неща от тебе ;дд а от коментарите на другите разбрах, че си на 14-15) Ооооо или, как не се сетих, може би си некадърния хирург, сменил нескопосано половете на няколко момиченца, които след операцията направили гейска група?? :О