.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 124

Тема: One Direction

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Доста мензис и редки екскременти се изляха в тази тема, продължавайте в същия дух!
    с 2 крака и 2 ръце подкрепям!
    пуканки?
    maDamn

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Копърка, туршия и ракия.

А това каква връзка има с темата?

Повече от фен Аватара на Falstad
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    с 2 крака и 2 ръце подкрепям!
    пуканки?
    Аз и съседите викам да подкрепят с крака и ръце!

Тия са по-зле даже и от JB.... Откъде пари за цяла ТВОЯ СОБСТВЕНА болница??? И какъв хирург - коремен, сърдечен??? Ще ми покажеш ли дипломната си работа или поне ще ни кажеш ли заглавието и колко време я писа. Хаха със хирург на 27 със собствена болница - вярвай си!

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Как обичам такива теми!Супер разсънващо ми дойде и добре се посмях Та значи 27 годишен хирург,който с приятелите си вече бил обиколил всички молове на София и в момента си търси гривни на 1D?! И въпреки че живее и работи в САЩ,където съм сигурна,че може да си намери всичко на 1D,тя държи да си ги вземе от София? А и да не забравим прекарва си свободното време във форум за тинейджъри. fuck logic И най-странното от всичко - кой нормален 27 годишен човек ще слуша 1D?Аз противно на всички останали ще кажа,че момчетата могат да пеят.За разлика от JB те поне са си доказали музикалните умения в X-factor.Въпреки това всичко им е copy-paste,всичките им песни са любовни,защото малките момиченца умират за това (нали знаете,те много разбират от истинска любов).Не предлагат нищо стойностно и въпреки,че си имат гаджета от женски пол,както вече някой спомена преди мен - всичко е заради имиджа,а това че има толкова клипчета,на който се обарват един друг или снимка в twitter на Хари гол,сниман от друг член на групата са отделен въпрос..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Това, че е на 27 и е хирург със собствена болница не се връзва и няма как да е вярно. Но защо да не може някой човек, който е на 27 години да слуша One Direction?

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Защото вече не е 14годишна ученичка, която е "aganst the world".

Не е задължително всички, които ги слушат да са на 13-14.

Супер фен Аватара на sashko705
    Защото с годините се развиваш и трябва да си адски ретардирал, за да слушаш подобен бълвоч.. Един интелигентен 27 годишен човек би търсил много повече от лигави текстове и нескопосана музика. Тяхната музика не е насочена към аудитория над 16. Защо би слушал подобна "музика", ако не си 13-14 (15-16) годишна, безмозъчна, депресирана, дебела, пъпчива тийнейджърка?

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Всеки си има вкус. А emostyledirl като харесва групата One Direction,си е нейна работа!
    А за тези,които не харесват тази група,си е пак техен вкус и си имат мнение.

Цитирай Първоначално написано от sashko705 Виж мнението
    Защото с годините се развиваш и трябва да си адски ретардирал, за да слушаш подобен бълвоч.. Един интелигентен 27 годишен човек би търсил много повече от лигави текстове и нескопосана музика. Тяхната музика не е насочена към аудитория над 16. Защо би слушал подобна "музика", ако не си 13-14 (15-16) годишна, безмозъчна, депресирана, дебела, пъпчива тийнейджърка?
    Не ви разбирам логиката, честно...

ама one direction след 20 години никой няма да ги помни както Beatles , nirvana , ac dc , deep purple , led zeppelin , rainbow и още толкова много се помнят и до ден днешен : )

Голям фен Аватара на nevermind...
    Цитирай Първоначално написано от the-little-pain Виж мнението
    ама one direction след 20 години никой няма да ги помни както Beatles , nirvana , ac dc , deep purple , led zeppelin , rainbow и още толкова много се помнят и до ден днешен : )
    Ама това не могат да го осъзнаят хора, слушащи уан дъйрекшън + това 20 години е прекалено голям период от време. Късам си главата ако някой ги помни след 5 години макс. Истинската музика се различава от подобни боклуци..
    Последно редактирано от nevermind... : 12-10-2012 на 20:07

^ Да за съжаление ... вместо да хванат да слушат хубави класики дори не от рок жанра те ми подхванали некви където днес ги има утре ги нема

^ Да за съжаление ... вместо да хванат да слушат хубави класики дори не от рок жанра те ми подхванали некви където днес ги има утре ги нема
    Ами това е типично за масата. То е важно да си в крак с модата, да слушаш каквото останалите слушат (нали музиката все пак е само за забавление, защо трябва да се влага мисъл в нея?) и колкото си по-тъп си толкова по-харесван. Fuck logic..

nevermind... кефиш мее :Д

nevermind... кефиш мее :Д

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Минавам само, за да уринирам върху тия. Благодаря за вниманието.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Цитирай Първоначално написано от DieselBlood Виж мнението
    Минавам само, за да уринирам върху тия. Благодаря за вниманието.
    Минавам само, за да ти кажа, че с това нещо, което си написал изобщо не си готин. Благодаря за вниманието.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Цитирай Първоначално написано от xwhitecarnationx Виж мнението
    Минавам само, за да ти кажа, че с това нещо, което си написал изобщо не си готин. Благодаря за вниманието.
    Минавам само да ти кажа, че въобще не съм целял да съм готин. Благодаря за вниманието.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Съмнително.

На Илиянци видях чанти на 1D =]

Цитирай Първоначално написано от xPafx Виж мнението
    Искаш ли да си поспорим е тука? Сега? Щото е такива малки лигли много ме дразнят.
    Защо трябва да се хейтва? Не, защо мислиш,че те са хейтвани, само защото не са харесвани? Да и аз не ги харесвам, даже са ми неприятни, но това не означава, че ги мразя? Нали така? Я ми дефинирай значението на тази думичка, щото явно нещо не го знаеш... Омразата епрекалено силно чувство, за да се изпитва към някого или нещо, непознати за нас, не е ли така? Или и ти не знаеш? Говориш е така, колкото да те видим каква върла фенка си им..После ще ти кажа нещо и за ника ти, ама айде нека свършим с гей.. опа, 1 дайрекшън..
    Жалки сме и им завиждаме.. Защо да сме жалки? Чакай малко, ние нямаме ли право да не харесваме изнежени изпълнители, без кой знае какви гласови данни, станали известни сред 14 годишните момичета, само защото представата на обществото за красив мъж е изкривена до няма и къде? А на какво да завиждаме, кажи ми? НЕ трябва ли да завиждам на някого за нещо, което е постигнал и аз също го искам, ха? Щото не мисля, че някой тук иска да ..ъъ.. постигне , нека така го нарека, въпреки,че не са постигнали кой знае какво.. та, мислиш ли,че някой иска да постигне това, което и те? Мимолетна слава сред фенки без редовен цикъл и с една вежда, щото още не знаят кво е пинсета? А? Боже опази! Аз по-добре да се скрия в миша дупка ако това е постигане на нещо?
    Това ,че някой продуцент, решава че от теб ще стане тийн сензация, само щото 16-20 годишните момчета са вървежни и те лансира, далеч не е нещо за гордост.. Така че мила моя, те не са постигнали кой знае какво, ние няма на какво да им завиждаме.. а твоя ник.. о да.. Иймо гърл а? Иймотата не слушат ли скриймо и иймо, а не някви безтестисни момчета? Или ти е било е така яко на времето тва кат беше модерно и ти да не останеш по-назад? Давай, давай, оправдавай се , много ще ми е интересно да ти чуя куците доводи, моля.
    My God, колко си прав/а, просто не мога да се изразя по-точно. На ония педерасти много им е зор на пъповете, че ги защитаваш, emostylegirl! Ако още някой ми каже, че не харесвам тия гейчета, защото им завиждам ще го намеря, ще изнасиля майка му с дистанцьонно и ще му обръсна веждите и миглите! Аа маха, човек няма право на мнение в тия времена!

Хаха тва с хирурга беше... уау мега тъпо! Ти верно да не те ударила саксия по главата, че ги бръщолевиш таквиз неща ва? Айде и да си излъгала кво- ама що не са постара мааалко повече да се поразровиш из обятния свят на Гугъла и да видиш, че на 27 и стажант още няма да си?! (И забележи, на 13 години съм и знам повече за тия неща от тебе ;дд а от коментарите на другите разбрах, че си на 14-15) Ооооо или, как не се сетих, може би си некадърния хирург, сменил нескопосано половете на няколко момиченца, които след операцията направили гейска група?? :О

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си