- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- One Direction
Незнам..аз лично не ги харесвам...Някак си много превзети,не им идва от сърце да пеят ..
За тези,които си търсят значки,тениски и т.н. ,да се поровят в нета,аз намерих това,дано ви помогне:
http://www.natamno.com/search.php?se...rection&page=1
Последно редактирано от m0ny : 01-10-2013 на 16:34
Аз поноже слушам по твърда музика и пазарувам от магазин НА ТЪМНО!Виждала съм там да продават тениски гривни и значки на One deriction![]()
До тея който не харесват One Direction :
Що гледате такива теми ? (свързани с One Direction) Като не ги харесватe защо се занимавате с тях....смисъл не гледайте такива теми :/ А най-интересното е че обиждате ....ВСЕКИ СИ ИМА МНЕНИЕ!! Дори сега да започнете да ме обиждате... просто не ми пука!
Пффф... Много сте ми смешни като разправяте как не трябва да пишеме в теми за уан гейрекшън като не ги харесваме и после кажете "всеки си има мнение".. Нали знаете, че и отрицателното мнение също е мнение? Аз влезнах в тая тема, за да изразя негативното си мнение към уан гейрекшън и техните идиотски фенове.
Wow...и ние сме били смешни!Момичето пита дали някой знае такъв магазин а не: кой ще обиди one drection...стига с тоя хейт!
Добре бе, хора, като ви се слушат педерасти слушайте Фреди Меркюри, Роб Халфорд... Елтън Джон.... не тия кокоши плюнки...
Да ви имам калпавите доводи... Много ясно, че вие сте смешни.
Ако всеки праща да се заяжда с "някой друг" то няма как да се получи![]()
You think you're so clever and classless and free
But you're still peasants as far as I can see
В магазина "На тъмно" има тениски и значки за други аксесоари не знам, но може и да има.
Ами като е малоумна темата, какво правиш тук?"Уж били хубави"Ами всеки си има вкус..хубаво не ги харесваш, ами не ги и обиждай.Текстовете им били безсмислени???Ти слушала ли си текста на някоя тяхна песен, че го казваш?!Не отричам, че има и други таланти, но не подценявай и техния талант.Не мога да разбера какво толкова са ви направили, че ги обиждате.Не ги харесвате-не ги слушайте, толкова е елементарно.Но НЕ, ние трябва да се направим на велики и да обиждаме.Нали друго не умеем.Ами да то е лесно да хейтваме, вместо да оценяваме таланта и труда на другите.Педали били-да не сте ги пробвали?И въпреки, че не признавате дори пред себе си, вие завиждате поне малко..
Ти пък си съвършения!
Моля ви помогнете ИМАЛИ ТЕНИСКИ НА 1D В ПЛД (ПЛОВДИВ) ИСКАМ ДА ГО КУП, КАТО ПОДАРЪК МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ
Така. Първо не хейтвате, щото не е хубаво. Ние сме чувствителни хора. Не ми се занимава с вас.
Второ: В Пловдив на главната, както и в мола има в магазините за диадеми, бижута и фиби има аксесоари на One Direction, обаче не са от най-евтините. За тениски - не знам, аз си купих тениска от Продавалник.
Това е.
Не знам какво толкова са ви направили One direction ? Добре , не ги харесвайте, не означава, че и другите трябва да не ги харесват. Може да не са най-добрите певци в света, но имат талант. Защо веднага влизате и излявате омразата си към тях. Може ли поне малко да си задържите мнението за себе си. Има чувствителни хора. Като ги мразите не слушайте музиката им, не гледайте снимките им, не четете нищо за тях и това, а не да ги обиждате. Някой си идиот е пуснал такъв слух, че са гейове и сега всички казват така. Нека тези, които ги харесват да си ги харесват и те имат вкус.
Спорът ви е излишен.Не харесвам групата, но нямам нищо против тях. От една страна, заставам зад феновете, много хора ги знаят, талантливи момчета са, но от друга страна, това, че някои хора не ги харесват и мислят музиката им за малоумна също е мнение по въпроса.
edva li shte ima magazin samo za neshta na 1D! Preporucham ti da pazaruvash po neta![]()
Ето тук има много бижута на групатаhttps://www.facebook.com/GG.charms.jewellery
Смели сте , ама само на компютър ! Хайде ела и си го кажи негативното мнение на живо в цената на селото ти . Незнам какви селяните сте , за да се слушате тази идиотска музика . Нито един от вас , не може да ми каже , че съм идиотка , глупачка , смешна и прочие . Металиката ви не струва . За разлика от вас момичето е постигнало нещо , а вие сте открили , че съществува Гугъл ! Смешни сте ми ! Това , че не ги харесвате не означава , че трябва да ги наричате гейове и други псувни . Милички , речника ви не струва !
Негативното си мнение го изказвам като и където си искам, няма значение дали е на живо или на компютър. Не знам ти защо се мислиш за много интелигентна, като слушаш музика за идиоти. Ти си глупачка, идиотка, смешна и прочие. Текстовете на Металика са поезия, музиката им е истински шедьовър. Тази на въпросната група на която ти си фен- лайна. Но всеки с вкуса си. Само не разбрах последните ти няколко изречения за кой се отнасят, но така или иначе не ми пука особено. И за това как речника ми не струва бих поспорил, но не ми се занимава. И кога ше спрете да възраждате малоумни теми и мнения, които съм писал преди половин година?![]()