.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 124 от общо 124

Тема: One Direction

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от desi200223 Виж мнението
    Смели сте , ама само на компютър ! Хайде ела и си го кажи негативното мнение на живо в цената на селото ти . Незнам какви селяните сте , за да се слушате тази идиотска музика . Нито един от вас , не може да ми каже , че съм идиотка , глупачка , смешна и прочие . Металиката ви не струва . За разлика от вас момичето е постигнало нещо , а вие сте открили , че съществува Гугъл ! Смешни сте ми ! Това , че не ги харесвате не означава , че трябва да ги наричате гейове и други псувни . Милички , речника ви не струва !
    Колко си глупава, кой набор си, надявам се да си над 01

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Смели сте , ама само на компютър ! Хайде ела и си го кажи негативното мнение на живо в цената на селото ти . Незнам какви селяните сте , за да се слушате тази идиотска музика . Нито един от вас , не може да ми каже , че съм идиотка , глупачка , смешна и прочие . Металиката ви не струва . За разлика от вас момичето е постигнало нещо , а вие сте открили , че съществува Гугъл ! Смешни сте ми ! Това , че не ги харесвате не означава , че трябва да ги наричате гейове и други псувни . Милички , речника ви не струва !
    Ми, не можах да не се намеся, сори. Като човек, който познава групата и феновете от близо, искам да се изразя, че 95% от феновете са под 16 години, доста голям процент от тях са неграмотни, непривлекателни *да, съжалявам, че го казвам, разбирам, че аз не съм нищо особено, но е истина* и глупави деца, които веднага ''скачат'' срещу всеки, дръзнал да изрази мнението си за групата. А самата група..наистина не е нищо особено. Имат някакви там данни, но това е, като цяло целия успех се дължи на това, че песните им са за любов и такива лайна, като само две всъщност имат някакъв смисъл, защото са написани от Ед Шийрън, който, за разлика от One Direction, наистина е изключителен талант, а самата група е може би дори леко надута, като цялата вина се прехвърля на мениджърите.
    А това, че Металика не струва..моля те, скрий се. Изключителна група, която жъне успехи от 1982 насам, като текстовете наистина са запомнящи се и болезнено красиви.
    Извод: ти си смешната тук.
    Съжалявам, че пиша в стара тема, но просто трябваше.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Двама от групата наистина имат много добри гласови данни според мен.

anonymous895156
    Guest
    Искам да попитам екзалтираните фенки: ако не се намесваше външният вид на петимата, а бяха петима кривозъби и грозни тийнейджъри със същите музикални данни, щяха ли да са известни?
    Самият факт, че аудиторията на групата е 11-14 годишна, е показателен за качеството на музиката им. Аз също не харесвам металика, но не бих изтърсил подобна глупост.

Мега фен Аватара на an7raks

Аз ли греша или е истина . Сериозно метъла бил религия . И на какво учи метъла . Вярваш в метъл . Направо ме разбихте . Била съм смешна . Мило за разлика от тези , които изявяват " таланта " си в метъла и рока не съм лизбийка . И какво им харесвате на тези мъже , които нямат място без мастило и пирсинг . Какво харесвате на тези гласове . Те не пеят - те викат . Ед Шийрън ! Сериозно . Може да има някои хубави песни , но ако го защитаваш за това , че направи дует със Суифт . Неграмотни , непривлекателни и глупави . Неграмотна - ако не виждаш пиша , а и освен това смятам да издавам своя стихосбирка . Не искам да говоря за непривлекателни , не ми се говори колко момчета съм зарязла . Глупави е синоним на неграмотни- а аз съм неграмотна . Аз съм съвсем прилежна в учението и съм повече от сигурна , че ще получа висше образование в престижен колеж или университет в Англия . Но нека не говорим за мен . Смешна . Не , не съм и никога няма да бъда . Не бих паднала на такова жалко ниво към металика и рок , камо ли чалга . Да , родена съм 2002 година , но това не прави нещо по - малко от вас . За да разсъждавам съвестно значи съм повече от вас !

Голям фен Аватара на nevermind...
    Аз ли греша или е истина. Сериозно ли метъла бил религия? И на какво учи метъла? Вярваш в метъл? Направо ме разбихте. Била съм смешна. Мило, за разлика от тези, които изявяват "таланта" си в метъл и рок не съм лЕСбийка. И какво им харесвате на тези мъже , които нямат място без мастило и пиЪрсинг? Какво харесвате на тези гласове? Те не пеят- те викат. Ед Шийрън? Сериозно?! Може да има някои хубави песни, но ако го защитаваш за това, че направи дует със Суифт. Неграмотни, непривлекателни и глупави. Неграмотна, ако не виждаш пиша, а и освен това смятам да издавам своя стихосбирка. Не искам да говоря за непривлекателни, не ми се говори колко момчета съм зарЯЗАла Глупави е синоним на неграмотни- а аз съм неграмотна. Аз съм съвсем прилежна в учението и съм повече от сигурна, че ще получа висше образование в престижен колеж или университет в Англия. Но нека не говорим за мен. Смешна. Не, не съм и никога няма да бъда. Не бих паднала на такова жалко ниво към металика и рок , камо ли чалга. Да, родена съм 2002 година, но това не прави нещо по-малко от вас . За да разсъждавам съвестно значи съм повече от вас !
    Fix'd (въпреки, че този пост ми даде рак) Не знам какво имаш в предвид под "метъл", но ми се струва, че говориш за метълкор, но това е друг въпрос. Най-великите гласове някога са в рока- Robert Plant, Jim Morrison, John Lennon, Paul Mccartney, Elvis Presley etc. но ти няма как това да го знаеш, защото главата ти е завряна много дълбоко в задника. За да правиш рок музика трябва да си невероятно талантлив, ама няма какво да ти разправям, защото си още малка и глупава. Това, колко си повърхностна няма какво да ти разправям. Прекалено си глупава, за да споря с теб, на много различни интелектуални нива сме, за това просто ще спра.

Аз ли греша или е истина . Сериозно метъла бил религия . И на какво учи метъла . Вярваш в метъл . Направо ме разбихте . Била съм смешна . Мило за разлика от тези , които изявяват " таланта " си в метъла и рока не съм лизбийка . И какво им харесвате на тези мъже , които нямат място без мастило и пирсинг . Какво харесвате на тези гласове . Те не пеят - те викат . Ед Шийрън ! Сериозно . Може да има някои хубави песни , но ако го защитаваш за това , че направи дует със Суифт . Неграмотни , непривлекателни и глупави . Неграмотна - ако не виждаш пиша , а и освен това смятам да издавам своя стихосбирка . Не искам да говоря за непривлекателни , не ми се говори колко момчета съм зарязла . Глупави е синоним на неграмотни- а аз съм неграмотна . Аз съм съвсем прилежна в учението и съм повече от сигурна , че ще получа висше образование в престижен колеж или университет в Англия . Но нека не говорим за мен . Смешна . Не , не съм и никога няма да бъда . Не бих паднала на такова жалко ниво към металика и рок , камо ли чалга . Да , родена съм 2002 година , но това не прави нещо по - малко от вас . За да разсъждавам съвестно значи съм повече от вас !
    Като говориш за мъже нали не имаш в предвид твоите любимци???
    И това, че рокът е религия се приема като метафора.
    Слушай хубава музика, с която ще можеш да израснеш като личност (The Beatles, Pink Floyd, Queen, Nirvana....)
    Има и много добри по-съвременни изпълнители - Ed Sheeran, Hurts (те са ми любимци просто).
    ПС: Смея да коментирам, като имам в предвид, че сестра ми е на твоите години и ако я чуя да слуша такива групи няма да и забраня да го прави, просто ще и пусна истинска музика.

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    ФЕГЪТС, СО МЕНИ ФЕГЪТС

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Няма смисъл да се карате за глупости. Минал съм през тия неща и това е само форум във виртуален свят. Всеки има правото да слуша каквото иска и да изказва всякакво мнение. Не разбирам защо деси, както и много други като нея толкова много се обясняват за неща, които най-вероятно ще пренебрегнем и ще продължим да мислим по същия начин. Затова продълвжавай да си слушаш каквото ти харесва и знай, че твоят коментар почти нищо не може да промени.

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    Мисля, най-забавното е, че тази Деси е на 11 години...

Мега фен Аватара на an7raks
    Аз ли греша или е истина . Сериозно метъла бил религия . И на какво учи метъла . Вярваш в метъл .
    До тук го прочетох и ми стана ясно, че си имаме работа с изключително тъпо парче...
    Казаха ти - "Метълът е религия" е метафора!

Супер фен Аватара на Cloud9
    Не искам да говоря за непривлекателни , не ми се говори колко момчета съм зарязла . Глупави е синоним на неграмотни- а аз съм неграмотна . Аз съм съвсем прилежна в учението и съм повече от сигурна , че ще получа висше образование в престижен колеж или университет в Англия . Но нека не говорим за мен . Смешна . Не , не съм и никога няма да бъда . Не бих паднала на такова жалко ниво към металика и рок , камо ли чалга . Да , родена съм 2002 година , но това не прави нещо по - малко от вас . За да разсъждавам съвестно значи съм повече от вас !
    Зарязала си момчета и това те прави привлекателна?Глупави не е синоним на неграмотна.Неграмотният човек не може да пише /а ти не си с най-перфектната граматика, а глупавият просто няма акъл.За да разсъждаваш значи че си повече от кучето си, което не може да говори. Пък и ти като гледам и логично мислене нямаш така че само ще кажа че е по-добре да оставиш хората да те мислят за глупава,отколкото да си отвориш устата и да го докажеш. След време ще се чудиш какво толкоз си им харесвала на тези иначе.Но това ще стане като учиш някой ден в Англия.Иначе One Direction са педалчета.Тоя Саймън Коуел само се чуди от къде парички да изкара

http://9gag.com/gag/agyG9Eq
    Последно редактирано от Cloud9 : 08-20-2013 на 13:09

anonymous895156
    Guest
    Миличка, не си за тук... Не бих искал да казвам, че си глупава, но се държиш адски тъпо. Това за Англия е пълен шит, чуваш ли се изобщо.
    Прочети това, което си написала, след две години (или три). Ако не падаш от смях, значи си просто парче.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Пробвай по моловете

v sofiq ima magazin koito se kazva na tamno imat i sait mojesh da si porachash ot internet mojesh i da otidesh v saita pishe kade se namira v magazina ima sqkvi fen raboti na vsqkvi zvezdi kato 1D JB i t. n. Yspeh

Цитирай Първоначално написано от emostylegirl Виж мнението
    Не сте забавни ,като хейтвате хора ,които не познавате.Доказвате само колко сте жалки и им завиждате за това ,което са постигнали.
    +1

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    На какви хапчета си?
    Моля те, напусни този форум. Вярно е, че тук има доста боклуци и луди, но ти, скъпа, си луда на световно ниво.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти

Супер фен Аватара на The Cheetah
    баси детенцето..

linabelle
    Guest
    А ти що не вземеш да се гръмнеш?

linabelle
    Guest
    Аз съм от Испания,хаха!
    Пълна съм със щуротийки на 1Д,лятото би трябвало да се върна в БГ,който иска да поръчва хаххаххаха

linabelle
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Fucking_perfect Виж мнението
    Е що да ги хейтват?
    Не всички харесват пискливи гейчета,които се предполага,че пеят и са от мъжки пол.
    Аз примерно на такива създания не бих завидял на НИЩО!
    Ооо завиждай,завиждай хахаха би се утрепал за да получиш такова женско внимание и красота, упссс и сексапил да не забравя хаха !

Здравей, продавам гривна на 1D можеш да я видиш тук - http://prodavalnik.com/grivna-na-one...tion-i39924315.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си