- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- One Direction
Ми, не можах да не се намеся, сори. Като човек, който познава групата и феновете от близо, искам да се изразя, че 95% от феновете са под 16 години, доста голям процент от тях са неграмотни, непривлекателни *да, съжалявам, че го казвам, разбирам, че аз не съм нищо особено, но е истина* и глупави деца, които веднага ''скачат'' срещу всеки, дръзнал да изрази мнението си за групата. А самата група..наистина не е нищо особено. Имат някакви там данни, но това е, като цяло целия успех се дължи на това, че песните им са за любов и такива лайна, като само две всъщност имат някакъв смисъл, защото са написани от Ед Шийрън, който, за разлика от One Direction, наистина е изключителен талант, а самата група е може би дори леко надута, като цялата вина се прехвърля на мениджърите.
А това, че Металика не струва..моля те, скрий се. Изключителна група, която жъне успехи от 1982 насам, като текстовете наистина са запомнящи се и болезнено красиви.
Извод: ти си смешната тук.
Съжалявам, че пиша в стара тема, но просто трябваше.
Двама от групата наистина имат много добри гласови данни според мен.
Искам да попитам екзалтираните фенки: ако не се намесваше външният вид на петимата, а бяха петима кривозъби и грозни тийнейджъри със същите музикални данни, щяха ли да са известни?
Самият факт, че аудиторията на групата е 11-14 годишна, е показателен за качеството на музиката им. Аз също не харесвам металика, но не бих изтърсил подобна глупост.
Аз ли греша или е истина . Сериозно метъла бил религия . И на какво учи метъла . Вярваш в метъл . Направо ме разбихте . Била съм смешна . Мило за разлика от тези , които изявяват " таланта " си в метъла и рока не съм лизбийка . И какво им харесвате на тези мъже , които нямат място без мастило и пирсинг . Какво харесвате на тези гласове . Те не пеят - те викат . Ед Шийрън ! Сериозно . Може да има някои хубави песни , но ако го защитаваш за това , че направи дует със Суифт . Неграмотни , непривлекателни и глупави . Неграмотна - ако не виждаш пиша , а и освен това смятам да издавам своя стихосбирка . Не искам да говоря за непривлекателни , не ми се говори колко момчета съм зарязла . Глупави е синоним на неграмотни- а аз съм неграмотна . Аз съм съвсем прилежна в учението и съм повече от сигурна , че ще получа висше образование в престижен колеж или университет в Англия . Но нека не говорим за мен . Смешна . Не , не съм и никога няма да бъда . Не бих паднала на такова жалко ниво към металика и рок , камо ли чалга . Да , родена съм 2002 година , но това не прави нещо по - малко от вас . За да разсъждавам съвестно значи съм повече от вас !
Fix'd (въпреки, че този пост ми даде рак) Не знам какво имаш в предвид под "метъл", но ми се струва, че говориш за метълкор, но това е друг въпрос. Най-великите гласове някога са в рока- Robert Plant, Jim Morrison, John Lennon, Paul Mccartney, Elvis Presley etc. но ти няма как това да го знаеш, защото главата ти е завряна много дълбоко в задника. За да правиш рок музика трябва да си невероятно талантлив, ама няма какво да ти разправям, защото си още малка и глупава. Това, колко си повърхностна няма какво да ти разправям. Прекалено си глупава, за да споря с теб, на много различни интелектуални нива сме, за това просто ще спра.
Като говориш за мъже нали не имаш в предвид твоите любимци???
И това, че рокът е религия се приема като метафора.
Слушай хубава музика, с която ще можеш да израснеш като личност (The Beatles, Pink Floyd, Queen, Nirvana....)
Има и много добри по-съвременни изпълнители - Ed Sheeran, Hurts (те са ми любимци просто).
ПС: Смея да коментирам, като имам в предвид, че сестра ми е на твоите години и ако я чуя да слуша такива групи няма да и забраня да го прави, просто ще и пусна истинска музика.
Няма смисъл да се карате за глупости. Минал съм през тия неща и това е само форум във виртуален свят. Всеки има правото да слуша каквото иска и да изказва всякакво мнение. Не разбирам защо деси, както и много други като нея толкова много се обясняват за неща, които най-вероятно ще пренебрегнем и ще продължим да мислим по същия начин. Затова продълвжавай да си слушаш каквото ти харесва и знай, че твоят коментар почти нищо не може да промени.
Мисля, най-забавното е, че тази Деси е на 11 години...![]()
Зарязала си момчета и това те прави привлекателна?Глупави не е синоним на неграмотна.Неграмотният човек не може да пише /а ти не си с най-перфектната граматика, а глупавият просто няма акъл.За да разсъждаваш значи че си повече от кучето си, което не може да говори. Пък и ти като гледам и логично мислене нямаш така че само ще кажа че е по-добре да оставиш хората да те мислят за глупава,отколкото да си отвориш устата и да го докажеш. След време ще се чудиш какво толкоз си им харесвала на тези иначе.Но това ще стане като учиш някой ден в Англия.Иначе One Direction са педалчета.Тоя Саймън Коуел само се чуди от къде парички да изкара
http://9gag.com/gag/agyG9Eq
Последно редактирано от Cloud9 : 08-20-2013 на 13:09
v sofiq ima magazin koito se kazva na tamno imat i sait mojesh da si porachash ot internet mojesh i da otidesh v saita pishe kade se namira v magazina ima sqkvi fen raboti na vsqkvi zvezdi kato 1D JB i t. n. Yspeh
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
А ти що не вземеш да се гръмнеш?![]()
Аз съм от Испания,хаха!
Пълна съм със щуротийки на 1Д,лятото би трябвало да се върна в БГ,който иска да поръчва хаххаххаха
Здравей, продавам гривна на 1D можеш да я видиш тук - http://prodavalnik.com/grivna-na-one...tion-i39924315.