xPafx Хм,знаеш ли какво ?Защо,като е толкова лесно не станеш известен ти ?Щом е толкова лесно ще очаквам и ще ти купувам албумчетата,няма да се притеснямаш миличко.И концерт няма да пропускам хах.И да ,има на какво да се завижда и има много красиви момичета,които ги харесват,а не както ти описваш с една вежда.Дъщерята на Еминем и сестрата на Майли Сайръс ги харесват.Другото,което е ,че знам какво е хейт,много ясно ,но съм създала темата,за да ми помогнат да намеря ,това което искам да си купя,а не да чета нежелани мнения .Твоето глупаво расъждение си го хвани и си го заври там,където слънце не изгрява.Въобще нямам желание да ти чета простотийте.Освен това те си имат гаджета,които са момичета и въобще не са гейове,а и да бяха какъв ти е проблема?Ограниченото мислене до никъде няма да те заведе.Плюс това,ако не си учил психология,човек се ражда с изградена ориентация при обаркване на хормоните и се ражда гей,а не става такъв с годините.Пожелавам ти да имаш син гей ,който да стане певец и има фенки с една вежда.И отностно никнейма ми,айде няма нужда да ме коментираш.Крий се в мишата си дупка ,защото аз тези компютърни смелчаги ,като тебе ги знам,ама наживо кръгла 0.