Първоначално написано от
xPafx
Искаш ли да си поспорим е тука? Сега? Щото е такива малки лигли много ме дразнят.
Защо трябва да се хейтва? Не, защо мислиш,че те са хейтвани, само защото не са харесвани? Да и аз не ги харесвам, даже са ми неприятни, но това не означава, че ги мразя? Нали така? Я ми дефинирай значението на тази думичка, щото явно нещо не го знаеш... Омразата епрекалено силно чувство, за да се изпитва към някого или нещо, непознати за нас, не е ли така? Или и ти не знаеш? Говориш е така, колкото да те видим каква върла фенка си им..После ще ти кажа нещо и за ника ти, ама айде нека свършим с гей.. опа, 1 дайрекшън..
Жалки сме и им завиждаме.. Защо да сме жалки? Чакай малко, ние нямаме ли право да не харесваме изнежени изпълнители, без кой знае какви гласови данни, станали известни сред 14 годишните момичета, само защото представата на обществото за красив мъж е изкривена до няма и къде? А на какво да завиждаме, кажи ми? НЕ трябва ли да завиждам на някого за нещо, което е постигнал и аз също го искам, ха? Щото не мисля, че някой тук иска да ..ъъ.. постигне , нека така го нарека, въпреки,че не са постигнали кой знае какво.. та, мислиш ли,че някой иска да постигне това, което и те? Мимолетна слава сред фенки без редовен цикъл и с една вежда, щото още не знаят кво е пинсета? А? Боже опази! Аз по-добре да се скрия в миша дупка ако това е постигане на нещо?
Това ,че някой продуцент, решава че от теб ще стане тийн сензация, само щото 16-20 годишните момчета са вървежни и те лансира, далеч не е нещо за гордост.. Така че мила моя, те не са постигнали кой знае какво, ние няма на какво да им завиждаме.. а твоя ник.. о да.. Иймо гърл а? Иймотата не слушат ли скриймо и иймо, а не някви безтестисни момчета? Или ти е било е така яко на времето тва кат беше модерно и ти да не останеш по-назад? Давай, давай, оправдавай се , много ще ми е интересно да ти чуя куците доводи, моля.