.
Резултати от 1 до 25 от общо 124

Тема: One Direction

Threaded View

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от desi200223 Виж мнението
    Не искам да говоря за непривлекателни , не ми се говори колко момчета съм зарязла . Глупави е синоним на неграмотни- а аз съм неграмотна . Аз съм съвсем прилежна в учението и съм повече от сигурна , че ще получа висше образование в престижен колеж или университет в Англия . Но нека не говорим за мен . Смешна . Не , не съм и никога няма да бъда . Не бих паднала на такова жалко ниво към металика и рок , камо ли чалга . Да , родена съм 2002 година , но това не прави нещо по - малко от вас . За да разсъждавам съвестно значи съм повече от вас !
    Зарязала си момчета и това те прави привлекателна?Глупави не е синоним на неграмотна.Неграмотният човек не може да пише /а ти не си с най-перфектната граматика, а глупавият просто няма акъл.За да разсъждаваш значи че си повече от кучето си, което не може да говори. Пък и ти като гледам и логично мислене нямаш така че само ще кажа че е по-добре да оставиш хората да те мислят за глупава,отколкото да си отвориш устата и да го докажеш. След време ще се чудиш какво толкоз си им харесвала на тези иначе.Но това ще стане като учиш някой ден в Англия.Иначе One Direction са педалчета.Тоя Саймън Коуел само се чуди от къде парички да изкара

http://9gag.com/gag/agyG9Eq
    Последно редактирано от Cloud9 : 08-20-2013 на 14:09

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си