Цитирай Първоначално написано от desi200223 Виж мнението
Аз ли греша или е истина . Сериозно метъла бил религия . И на какво учи метъла . Вярваш в метъл . Направо ме разбихте . Била съм смешна . Мило за разлика от тези , които изявяват " таланта " си в метъла и рока не съм лизбийка . И какво им харесвате на тези мъже , които нямат място без мастило и пирсинг . Какво харесвате на тези гласове . Те не пеят - те викат . Ед Шийрън ! Сериозно . Може да има някои хубави песни , но ако го защитаваш за това , че направи дует със Суифт . Неграмотни , непривлекателни и глупави . Неграмотна - ако не виждаш пиша , а и освен това смятам да издавам своя стихосбирка . Не искам да говоря за непривлекателни , не ми се говори колко момчета съм зарязла . Глупави е синоним на неграмотни- а аз съм неграмотна . Аз съм съвсем прилежна в учението и съм повече от сигурна , че ще получа висше образование в престижен колеж или университет в Англия . Но нека не говорим за мен . Смешна . Не , не съм и никога няма да бъда . Не бих паднала на такова жалко ниво към металика и рок , камо ли чалга . Да , родена съм 2002 година , но това не прави нещо по - малко от вас . За да разсъждавам съвестно значи съм повече от вас !
На какви хапчета си?
Моля те, напусни този форум. Вярно е, че тук има доста боклуци и луди, но ти, скъпа, си луда на световно ниво.